reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Hejka marcóweczki!

Przed nami jeszcze połowa ciąży a widzę że już rozgorzała dyskusja na temat karmienia piersią.
Ja zawsze chciałam karmić i byłam w ciąży pewna że bez problemu wykarmię patrząc na moją siostrę która kilka lat wcześniej wykarmiła bliźniaczki.
Niestety początki nie były łatwe, chyba kiedyś o tym pisałam, i byłam bliska poddania się ale się udało i karmiłam małą 11 miesięcy.
I z mojego skromnego doświadczenia nie zakładajcie że będzie tak czy tak bo to i tak życie zweryfikuje.
Ale spróbować warto, a nuż Wam się spodoba :tak:
A wpatrzone w mamę oczęta w czasie karmienia supeeeerrrr
Mam nadzieję że mi będzie dane teraz też karmić, choć prawdopodobnie będę mieć znowu problemy z tarczycą, a przy lekach nie będę mogła karmić

I dziewczyny zazdroszczę wzrostu, ja marne 165 ;-)
Mi stopy nie urosły ale w ciąży powiększyła mi się stopa w szerokości i noga w łydce, więc bądźcie tego świadome wybierając buty na zimę :-)
Cyce mi w poprzedniej ciąży urosły już na początku a teraz jakoś na razie nic, zobaczymy...:-D

Dziś byłam u lekarza bo robiłam badania w związku z podejrzeniem cukrzycy, jednak to nie cukrzyca tylko prawdopodobnie tarczyca tak wpłynęła na poziom cukru, no cóż pozostaje mi dieta...
Pozdrowionka i dobrej nocki :tak:

reklama
Pomelo też uwielbiam, i w ogóle cytrusy. Ale zaraz sezon, będę wciągać na kilogramy :-) Patrycja jak w jakimś sklepie ogólnodostępnym znajdziesz to daj znać. Ja jeszcze nigdzie nie wiedziałam...

Natalia do Bydgoszczy daleko bardzo, prawie tyle co do Wawy. To nie wypad tylko już eskapada całodniowa. Ale na pewno kiedys pojadę specjalnie do Ciebie:tak: W ogóle regiony za-bydgoskie dobrze mi się kojarzą, bo jako dziecko często jeździłam na wakacje w okolice Koronowa, bo mam tam (bardzo daleką) rodzinę. Piękne okolice nad Brdą...;-)

Ok, dziewczynki, nie piszcie już dziś dużo, bo rano nie nadrobię :-p Dobranoc, idę ululać Fasolkę :laugh2:

Widzę,że narobiłam Wam smaka na pomelo :-D Ja nie wytrzymałam do jutra i zjadłam połówkę. Dobre takie kwaśne :-D

Kupiłam w biedronce książkę i występuje tam Libańczyk. Chyba mnie ciągnie do tych klimatów :p

Czas do spania.
Dobranoc laski

Weszłam znów a tu pomelo pomelo mmmmm jutro idę poszukać nie ma co

Natalia pracę mam bardzo ciekawą napisałam Ci na priv :-)

Heven niedowaga no co ty niedowagę miałam na 2 miechy przed ciążą jak było 55-56 kg :-) ale taka po prostu przemiana ciekawe czy w ciaży się zmieni, kurcze jak przeczytałam o tym rośnięciu stopy broń Panie Boże He He

Teraz już really idę spać

Hej
Jestem za spotkaniem i karmieniem;)
Karmiemie z dwoch prostych przyczyn 1. Wygody - bo wstawanie w nocy i robienie mleka nie chce mi sie. Tak karmie i spie;)karmilam kolo 8 miesiecy bo potem mone dziecie juz nie chcialo ale generalnie byla wygoda. 2 koszty - cena mleka ktore idIe w zabojczej ilosco to niezly koszt. A reszta wiadomo kazdy ma swoja racje ;) ja o karmienie walczylam kilka niezlych dni bo mam wklesle brodawki i prosto nie bylo, ale dalam rade wiec mam nadziene i teraz sie ida

Widze, ze nie tylko ja mam jazde na cytrusy...
dzis mi sie snilo ze siedzialam pod choinka i wcianalam pomarancze az mi sok kapal po brodzie a dzieci patryly jak matka sie upadla ;)
Oczywiscie sie nie podzielilam ;)

Wlazlam w watek hity i kity i sie wkurzylam. Nosz allegro sobie sprawily. Do tego te suwaki na cala strone. Palec boli od przewijania ;) ciekawe kiedy sie pojawia suwaczki "kupy nie robilam juz .... dnii ... minut"

Roni21 jutro usunę te wpisy. Z telefonu nie chce mi się moderować. Przeoczyłam to, bo miałam robotę z tymi tematami zamkniętymi. Wybaczcie :)
A może jednak udało mi się wywalić te posty. Jutro do nich napiszę.

witam...

od pol h nie spie... poszlam zrobic siku i po spaniu. usilowalam. sie jakos zamotac w koldre i odleciec, ale nic z tego. a za oknem wietrzysko i deszczysko. i jak na zlosc mam moja szkole na 10 dzis. odpuscic nie moge, bo juz w zeszlym tyg nie bylam wcale a i w pt w tym tygodniu nie pojde ze wzgledu na kuzynke w gosciach. ale pewnie bede nietomna na zajeciach. jak znam zycie usne chwilke przed budzikiem o 7. potem zawleke sie z synem do szkoly na 8.15. no i bede marzyla o snie. ehhh... jak ja tak nie lubie. i pewnie sie jakis bol glowy przyplacze do tego. ratunku. jak mam sie natychniast uspic?

reklama
Do góry