reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
ale gonicie nie sposób doczytać:-D
matko mi stopy na szczęście nie urosły i mam nadzieję, że tak zostanie, z Zuzą to mi puchły tylko ale to było lato i mega gorąco :cool2:

Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem :) nie ważne gdzie ważne że z marcóweczkami :)
A teraz się już żegnamy bo rano znowu do pracy a kilka nocek mam już zarwanych :)
Dobranoc mamuśki :)

MisiaMonisia, masz rację. Jest co dźwigać. W sumie tego bólu pleców się najbardziej obawiam pod koniec. Ale damy radę jakoś i z melonami i z piłeczką :-D

Jestem za spotkaniem w środku kraju haha. Do środka mam bliżej niż np do Wawy :-p:cool2: Natalia, no jakbyśmy dzieciaki pozabierały to nie wiem, chyba jednak na stadionie narodowym trzeba by się umówić :rofl2:

Dobry wieczór przeczytałam co tam napisałyście ale dzisiaj już brak mi sił na ustosunkowywanie się do każdej wypowiedzi

Zarunia ja mam 41 rozmiar a ty? Wiem ze to tragedia jak ktos ma 41 lub 42 kupić np. fajne buty, dla mnie kupić kozaki masakra bo mam szczupluteńkie łydki a w rozmiarze 41 robią wielkie cholewki okropność. Ja mam 174 cm a waga doszła u Mnie do 62 :-)

Heven mmm bosko wygląda

Iman pomelo uwielbiam zjadłabym również

[FONT=&quot]Dobranoc Marcóweczki ja odpadam całkiem[/FONT]

żgutek, tak w ogóle - zaciekawiło mnie czym się zajmujesz, bo tutaj Cię podglądam, jakieś specyfiki... Ciekawa praca musi być!

Też już dobranockuję, słaby dzień miałam.
Boże, gdzie ja teraz pomelo dostanę?! :-)

reklama
Do góry