reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

ramonka no co ty 400g w 17 tygodniu?????

rurka widzisz zapach dotzrł aż do Olsztyna i teraz mi się chce!!!

heven już żałuję że nie mieszkam bliżej! ale spoko córcia wróci ze szkoły to ją poproszę żeby mi ugotowała:)

reklama
usg pokazuje 21 tydzień a ja byłam pewna że ostatnia @ była w maju chociaż u mnie te @ takie dziwne bardziej plamienia
wiec być może to jednak po kwietniowej :szok: i teraz już nie wiem na kiedy termin mam :D dlatego sobie suwaczek leci od maja a zobaczymy na kolejnych wizytach jak to będzie

Moje kochane kobietki dzisiaj powstanie nowy temat z regulaminem naszego działu oraz listą osób, które będą miały uprawnienia. Iman niestety nadal nie ma uprawnień, więc proszę o cierpliwość. Dzisiaj postaram się sama to ogarnąć. Zmiany w dostępie po zgłoszeniu do Adminki mogą potrwać do 3 dni.

Hej marcóweczeki :)
Ja dziś pierwszy dzień pracy po tygodniowym lenistwie i masakra totalna :) Nie nadaję się już do siedzenia przy biurku :)
Ale rozmawiałam już z przełożonym i powiedziałam, że z początkiem października chciałabym już L4 i....nie ma problemu :)

Kordosia witaj po długiej przerwie :) Nie ma co masz za lekarza ale mój informuje mnie o wynikach, mówi co jest ok, jak mam dbać
o siebie i podczas usg tłumaczy co gdzie jest u dzidzi :)

Heven mnie od mleka też odrzuciło dlatego nie piję kawy a inka nie wchodzi w rachubę bo źle mi się
z dzieciństwa kojarzy :)

Natalia fajne spodnie ciążowe znalazłam w C&A :) tylko ja szukałam zwykłych prostych a nie leginsów :)

Żgutek powinnaś dostać porządnego klapsa !! Masz się oszczędzać a nie się przemęczać :)

micela, mi też jakby brzuch zwolnił tempo rozrastania się :) od dwóch tygodni stoi w miejscu. Nawet mój Jurek zauważył. Więc to chyba tak czasem jest, raz rośnie szybciej, raz niemal wcale :)
ramonka, jaki duży dzidziol! 400g? :) To chyba jednak bobas jest po kwietniowej @ a nie majowej :)
kartagina, nigdy nie lubiłam budyniu... i to się nawet w ciąży nie zmieniło. Ale ostatnio miałam chęć na kisiel, jakiś kwaśny, cytrynowy albo pomarańczowy :)
Jutro wyprawa do Szczecina, muszę te wpisy i dokumenty pozałatwiać bo jeszcze wyjdzie du** z przeniesienia... wyjeżdżam koło 6 rano i wrócę pewnie koło 18:00, a mój J ma urodziny. Na szczęście stolik zarezerwowałam na 19:00 więc na pewno się wyrobię. Zabiorę go wreszcie na długo wyczekiwane sushi. Więc nie wiem, czy to przyjemność na jego urodziny czy bardziej dla mnie :p

Zarunia ja za to szukam dżinsów niebieskich z panelem i jak do tej pory klops...jak macie jakieś fajne do poproszę o linki

reklama
Od razu zacznę gadać, bo zaraz zapomnę. :-)
heven, dziś w h&m przymierzałam zwykłe niebieskie dżinsy z panelem. Sobie wzięłam ciemne, leżą świetnie! Fajnie, że miałam tę zniżkę, bo -40zł prawie było. ;-)
kartagina, kobieto, coś Ty zrobiła! Chodzę po domu i szukam budyniu czekoladowego!!! Fajnie, że jesteś już w domku! :tak:
ramonka, chudzinko Ty, mój Bobas w 12 tc miał aż 7 cm, także tego. :-)

Do góry