reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

a ja dzisiaj nazrywałam winogrona..nażarłam się i wątroba mi wysiadła.....co za głupota..dobrze wiem,że za dużo u mnie to tak się kończy

reklama
Dzień dobry :)

Wczoraj się wydziałkowaliśmy i korzystając z wizyty w moim rodzinnym mieście odebraliśmy w końcu album ślubny.

Na szczęście, aż tak dużo nie pisałyście i w drodze do domu nadrobiłam.

Dzisiaj kolejna bardzo wczesna pobudka :( pokręcę się z godzinę i znowu zasnę.

Co do Facebooka to fajnie, że się dodajecie. Grupa jest tajna, więc nikt nie widzi, że ktoś nawet w niej jest, i że dołączył. Każdy może dodawać ja muszę tylko zaakceptować lub Ewa.

Ja jakoś fanką siatkówki nie jestem zupełnie. Od zawsze piłka nożna, ale cieszę się że jesteśmy w finale.

Dzień dobry!
Udało mi się was doczytać :)
Wczorajsze zakupy z chrzesniakiem udane, mały zadowolony z wyjazdu i dostaliśmy pozwolenie na przyjazd już bez prezentu za tydzień haha :p. W ogóle był taki podekscytowany zę już rano dzwonił do Seby żeby zapytać o której będziemy i ze on już czeka i jest gotowy na wyjazd :D Jak ja uwielbiam dzieciaki :))) Świetna wycieczka!

Dziś się w końcu wyspalam, zaraz wstaje bo śniadanie trzeba wciągnąć, już się brzusio dopomina. I szykuje się znowu aktywny dzień.

Ale wczoraj emocje na meczu! A dziś gramy o złoto :)

reklama
dzień dobry Laseczki!!!!!

no to aparat Młodego dał się we znaki!!!!tak mi go żal było wczoraj,bo aż bólu płakał!!!dr.wprawdzie mówiła na ten temat,ale mówiła o drętwieniu...kupiłam mu dezaftan med...paseczki silikonowe dentosept...płyn do płukania...nic nie pomogło...dopiero jak dałąm mu tabletkę p.bólową to zasnął...biedaczek!!!!!
dałam mu nawet swoją podusię..ale po 30 min.stwierdził,że na niej nie można zasnąć!!!

u nas dzisiaj pogoda kiepska!!!!na obiad rosołek robię żeby Młody mógł się najeść

miłedo dnia laseczki!!!

Do góry