reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Zarunia, widzę, że obie mamy podobną pasję - łażenie po gorach. Uwielbiam. Rok temu zaszczepiłam to łazęgostwo w synu i mam nadzieję, że już mu tak zostanie. Teraz jak dla mnie góry odpadają, bo tak jak Heven, wejście na piętro to tak jak Kasprowy:-)

Ech, zjadłam do meczu chipsy i teraz mam zgagę... Mam za swoje... Heven i pewnie urodzi się włochate dziecię... Pamiętasz???

Anulka ja na razie też odpuszczę bo i tak nie mam z kim i trochę się boję :) Chłopak jak jest w PL to nie dłużej niż kilka dni i zawsze są inne i ważniejsze rzeczy do zrobienia :) ale góry uwielbiam i też będę Dzidzię od małego uczyć takiego łaziorstwa :)

Heven niemowlak nie będzie mial wyjscia. Znaczy sie będzie musial sie z tobą pokazywac niezaleznie od wagi. :) ja spacerowalam kilometry bo Adam najlepiej spal w wozku karmilam piersia a i tak mialam ponad 10kg nadbagazu dopiero po diecie zeszlo.

reklama
Do góry