reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

My bylismy w dzieciowym sklepie i pare rzeczy mi sie spodobało. W tym torba do wózka za £85 maz powiedzial ze kupi jak będzie chlopak. :) bynajmniej nie jest to dyskryminacja ale stwierdził ze chlopak tanszy i rzeczy sa po Adasiu a tak budzet na kiecki bedzie potrzebny. Pewnie ma racje. Torby pewnie i tak nie kupie bo to trochę przesada ale miło ze tak powiedzial.

reklama
Anulka śpiochu :-) ja chętnie piszę się na namiary na siatkówkę

Charlie super, że się odezwałaś martwiłyśmy się bo dawno nie pisałaś tak samo nasza wielbicielka szczurków Kordosia coś milczy, Xenian ostatnio pisała. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebie i z Twoją tarczycą. Nie martw się tym lekarstwem.

Ana jak byłam na wizycie to mówiłam mówił, że to ok. ale jednak jest to paskudne uczucie. Ja dzisiaj też sprzątalniczo a seriale to na dobranoc czyli właśnie zaraz chociaż muszę skończyć film, który oglądałam w przerwie sprzątania Sesje z 2012.
Iman ale CI dobrze ładna pogoda u Mnie było deszczowo i zimno, mam nadzieję, że spacer udany. Placki po węgiersku zazdroszczę uwielbiam mmm pycha. U mnie dzisiaj ogórkowa schab pieczony, puree i buraczki
Natalka no to prawie równy tydzień nas dzieli, ja w takim razie osiemnasty mam :-)
Zarunia mmm ziemniaczki też bym zjadła z masłem i solą narobiłaś smaka nie ma co
Kartagina super, że potwierdzili poniedziałek na wyjście, dobrze że dbają o Ciebie.
Teraz w ogóle więcej jest problemów z ciążą.

Natalia, Sabrina super pomysł z imionami ja już powiedziałam ale też moja Mama wymyślała mi imiona a teściowie na spokojnie, że nam się ma podobać.

Sealpup fajna sukieneczka

Heven okropny sen, brrrrrrrrrrr koszmar. Ja w 6 tygodniu tak miałam stałam w pracy i normalnie się trzęsłam wyłam jak bóbr myślałam, że to koniec jest ale luteina leżenie 2 tygodnie i ok. Trzymam kciuki, żeby wszystko u Ciebie było dobrze będzie na pewno buziaki

Natalia ja też się piszę na link do transmisji

Agamaja super, że maleństwo rośnie

Żgutek ja też mam w lodówce karmi żurawinowe, leży od 2 tygodni i może w końcu się skuszę :) My dziś z fasolka prawie cały dzień spędziłysmy na spacerowaniu po Wrocławiu Taką jesień to my lubimy bardzo :) Najchętniej pojechałabym w góry ale chyba nie możemy aż tak się forsować....a szkoda :)

Ostatnia edycja:
Zarunia ja na początku ciąży ok 6 tygodnia byłam w Tatrach i zaliczyłam Dolinę Pięciu Stawów!!!powoli z odpoczynkiem ale dałam radę!!!
ja bym jechała...powoli nie forsować się nie wspinać!!!!mnie góry odprężają i uspokajają!!!!zaraziliśmy górami nawet Młodego,który z chodzeniem ma na opak

Zarunia to wybierajcie doliny i krótkie dystanse!!!mam znajomą,która zimą pojechała w góry będąc w 8 miesiącu ciąży i była zniesmaczona,bo nie chcieli jej nart wypożyczyć!!!!

Sealpup ja ostanio tak się męczę,że masakra..na piętro do sypialni wejść nie mogę

reklama
Heven mam dokładnie tak samo niestety kibel tylko na pietrze wiec muszę. Ale tak jak cis potrzebuje to się synem wyreczam. Dupa rośnie ale co ja zrobię ze najlepiej na kanapie.

Do góry