reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej dziewczynki nie nadrobie wszystkiego co napisałyscie bo wczoraj tak się poklocilam z mężem , że jakoś mi źle i smutno , nawet prezent który wczoraj mi dał na rocznicę ślubu , który jest cudowny niestety mnie nie cieszy za bardzo . Zajęłam się sprzątaniem od rana i wieczorem mamy iść do kina ze znajomymi ale najchętniej bym została w domu . Miłego dzionka kochane.

Trzymam za nas wszystkie kciukasy żeby wszystko było dobrze .

reklama
Znów cały dzień zaległości do nadrobienia miałam :-p
Ja dziś nieplanowanie pojechałam do miasta na małe zakupy - pościel i wypełnienia na większe łóżko młodego, przecież niedługo mu małe łóżeczko zabierzemy ;-) A potem ploty z kumpelą na placu zabaw, a mąż pilnował obu brojków przy zabawie :tak:
Rano było mgliście, ale jak się rozeszło, to pięknie świeciło i na placu się wygrzałyśmy w słońcu.
Miłego popołudnia :)

Karola, głowa do góry. Przecież i tak się pogodzicie. Nie pierwsza i nie ostatnia kłótnia. Buziaki:-)

Ja mam dziś dzień sprzątający. Pomyte podłogi, a teraz zrobiłam porządki w garderobie. Schowałam rzeczy, w których się nie mieszczę - po co mają się kurzyć. Przymierzyłam letnie rzeczy na wyjazd do Hiszpanii - w których jeszcze się mieszczę:-) i wyciągnełam rzeczy na jesień, w które raczej się zmieszczę:happy2:.
Jak wrócimy z wyjazdu to możliwe, że już zimno będzie. I przestaw się człowieku z 30 stopni na nasz październik...

Oj dziewczyny zapominam ciągle,że to jest tydzień do przodu :-p

Siostrzenica właśnie odjechała. Ja może zaraz skorzystam z rad Anulki i może obejrzę wieczorem mecz :-)

Właśnie przeczytałam,że w odpowiedzi na apel prezydenta RP jeżeli Polacy przejdą do finału to ten finał obejrzą wszyscy nie tylko Ci z cyfrowym polsatem. :-)

A ja dziś jakieś pazurki majstruję, zrobiłam część obiadu na jutro, potem meczyk, bo Adam znalazł jakiś włoski stream za friko. Bo gnojki nawet transmisje zagranicznych stacji zablokowali! :angry:

witam się z wami....moim nałogiem jak najbardziej zdrowym!!

to jetem lżejsza o 1500zł!!!!

Aga90 czy my przypadkiem nie mamy tego samego męża????

Laski jaki miałam sen......wchodzę do WC ściągam majtki...a tam na udach i na wkładce pełno krwi..takiej brązowej smarkowatej!!!od razu się obudziłam,ale się wystra
szyłam..matko..to pewnie przez to myślenie o tym brzuchu!!!

w poprzedniej ciąży też miałam sen teraz wiem proroczy...wtedy nie był dla mnie dziwny..teraz już wiem jak mam go interpretować!!!!

przeczytałam was,ale nie jestem w stanie odp każdej z osobna!!!

coś mnie zaczęło swędzieć,ale nie tam w środku... na wierzchu...ale śluz mam normalny..sama nie wiem co robić

Heven, strzel sobie jakis lactovaginal, powinno przejsc. :)
O kurde, chyba bym padla z takimi snami! Zdarza mi się krzyczeć przez sen, także już w ogóle bym padła...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry