reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Anulka, to nie takie jakieś rysuneczki - super zdolniacha jesteś. Bardzo mi się podobają te szkice :-)

Natalia, ale że od razu Gromosław?! buahaha :-D:-D

Patrycja, jak wczorajsze randkowanie? ;-) Mam nadzieję, że niespodzianka się udała :tak:

KasikP , współczuję! zakaz seksu byłby bardzo smutny....:szok:

reklama
Moja Lena to najczęściej nadawane imie w 2013 roku:szok::szok::szok::szok:
Coooooooo???? Oszaleli chyba:laugh2:, komu nie powiem
jakie imię chcielibyśmy dać dziecku to mówi że
mało spotykane..:szok::szok:
bardzo wam dziękuję za pocieszenie z zakazu seksu bardzo

KasikP ja też myslałam kiedyś o Lenie ale wśród moich znajomych co druga córka to Lenka :) myslałam też o Zosi kiedyś takie rzadkie imie a teraz...... :):)
Natalia lista imion genialna :-D

Kradz ja ostatnio przed urlopem też zrobiłam zamianę miejscami ciuchów letnich na zimowe. Dzisiaj wyniosłam do pracy torbę z bluzeczkami, koszulami, spódniczkami i spodniami rzeczy w które już nie wchodzę i raczej nie wejdę więc luzik się w szafie zrobił.

Generalnie tak to się mieszczę w swoje ubrania spodnie tylko trzeba było kupić.

Zarunia atmosfera średnia ale wbijam już w to brzydko mówiąc przesiedzę do końca października i dam jakoś radę.

Natalia ja też jadę długaśne posty fajnie że też oddzielasz zdania do ludzi bo czasami jak ciurkiem jedzie taki długi post to ciężko go przeczytać

Anulka rzeczywiście super zdolności manualne

Roni buziaki dla Ciebie

Zakaz seksu nie no dajcie spokój chociaż sama muszę pościć ale Kasik wytrzymasz

Zarunia u nas z Leną się nie spotkałam, bardzo chciałam Zosie ale Michał kręci nosem myślę jeszcze o Poli;-)
najwięcej u nas Julek i Antków
A w D**E ta statystyka Nam się ma podobać jeszcze mamy dużooooo czasu żeby się zdecydować:tak:
Żgutek dziękuję za pocieszenie :*

Ostatnia edycja:
KasikP Pola super imie i raczej rzadko spotykane :) Ja kiedyś myslałam o Irminie bo w całym swoim długim zyciu znałam tylko dwie osoby o tym imieniu i obie dziewczyny przesympatyczne więc dobrze mi się kojarzy :) No ale oczywiście Mój sie nie zgodził i staneło na Lilianie :)

reklama
W szkole u moich dzieci kroluja Lenki, Zuzie, Julki. Z chlopiecych Janki, Stasie, Antki i Kubusie. Ja mam Janka (w klasie jest trzech) i Blanke (w szkole sa dwie).
Najdziwniejsze w szkole jest rodzenstwo Myszona i Żyrafa ;)

Do góry