reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

sealpup to mnie pocieszyłaś teraz :-D Właśnie sprawdzałam jak daleko będę miała do Ciebie jak już się przeniosę no i kawałek jest - jakieś 3 godzinki samochodem :):)

reklama
Dzień dobry, Marcóweczki!!! :-)
Anulka, jak nic na dniach wciągam makrelę. :tak:
Kradz, no to mężuś kochaniutki. ;-)
Kama, gratuluję dziewczynki! :-D
KasikP, uuu, zakaz seksu by nas dotknął boleśnie. Bo szalejemy potężnie. U mnie też piękna pogoda. Rzeczywiście, czerwcówki się wysypują, fakt, my już co niektóre połowa czwartego miesiąca... :happy:
Heven, libido wróci, zobaczysz. Wierszyk porzucony, dawaj ten Twój dowcip o rosole. :-D
Aga, fajnie, że jesteś z nami! No u nas jest bardzo wesoło, przygotuj się na wysyp postów. Ja też jeszcze studiuję, już opowiadałam dziewczynom, że znajomi się ze mnie śmieją, że będę rodzić na wykładzie. To fajną pracę masz. :-)
Elżbietka, ja to bym teraz mogła wiecznie chodzić z głową Amolem nasmarowaną, bo nie za bardzo chcę brać tabletki... Też mnie często boli głowa. Lekarza zapytam przy okazji wizyty w następny piątek, bo internista to mi medytacje zalecił. :szok:
Mamusia, &&&&&&za wizytę!
Ana, widzisz, mój w ogóle Aleksandra do wiadomości nie przyjmuje, a mam wrażenie, że jakbym jakiegoś Gromosława zaproponowała, to z miejsca by się zgodził. :-p
Micela, 7 euro za godzinę??? Co za zdzierstwo... :angry:
K@sik, bardzo współczuję stopy, kilka lat temu skręciłam kolano i miałam nogę od góry do dołu w gipsie. Potem komplikacje, bo źle mnie złożyli... Ech. Ale trzymaj się ciepło! :happy:
Zarunia, widziałam Wasze zdjęcia z panieńskiego, fajną kieckę miałaś. ;-)
Kartagina, jak się dzisiaj czujesz? Lepiej trochę? :happy:

Wybaczcie mi takie długaśne posty, ale właściwie każdej z Was mam coś do powiedzenia. No i gaduła ze mnie, więc wiecie. :-D

Ostatnia edycja:
Człowiek przez chwilę nie zagląda i później czyta i czyta i czyta...
Kasik, bidulku, odpoczywaj.
Kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!

No i pochwalę się kilkoma rysunkami...

zdjęcie(2).jpgzdjęcie(4).jpgzdjęcie.jpgzdjęcie(1).jpg

Załączniki

• zdjęcie(2).jpg
    zdjęcie(2).jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 24
  • zdjęcie(4).jpg
    zdjęcie(4).jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 39
  • zdjęcie.jpg
    zdjęcie.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 40
  • zdjęcie(1).jpg
    zdjęcie(1).jpg
    22 KB · Wyświetleń: 42
Natalia_B dziękuję :)
sealpup a mój ukochany mieszka w okolicach Derby i w tych okolicach mam też brata z dziećmi więc pewnie w tych okolicach też zostaniemy :)
Anulka mogę u Ciebie zamówić jakieś piekne coś ??:)

NataliaB oby szybko przyszedł 8 miesiąc wtedy już będzie z górki:tak: czas tak pędzi że zapewne będzie to niebawem:-p
zakaz seksu Mnie załamał..3tygodnie bez seksu ehhh:-(
Anulka ale ty pięknie rysujesz noszzzz:-)
Pije kawe i jem ciasto, a co wolno Mi znaczy Nam:laugh2:

reklama
Anulka ale masz talent ! Piękne :)

Dziewczyny co sądzicie na temat przeniesienia tematu zakupowego do działu zamkniętego ? Część dziewczyn zgłosiła mi na fb, że ciągle pojawiające się tam ogłoszenia spychają w dół nasze posty. Osobiście też jestem tego zdania. Na ogłoszenia istenieje oddzielny dział.

Dzisiaj trochę pospałam. Oczywiście w nocy jak zawsze miałam 2 godziną pobudkę... Wczoraj było cudownie, trochę poszaleliśmy :-)

Do góry