reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Myszon i Żyraf hahahaha padłam.. Dobrze się śmiać, ale dzieciom szczerze współczuję rodziców z "wyobraźnią"... Chyba zrobię post na bloga o najdziwniejszych imiona, te dwa będą na szczycie listy.

reklama
Myszon i Żyraf, mieli rodzice wyobraźnię... :szok: Owoce leśne mnie zabiły, kulam się ze śmiechu :laugh2::laugh2::laugh2:
Znam kobietę o imieniu Balbina i do tej pory ma żal do rodziców... z resztą nie ma się co dziwić!
Kosia i Kresia? Kornelia iiii... nie mam pojęcia! :oo2::szok:

Hahahaha no masakra co za kobieta:szok:, za to dziecku zrobiła niepowtarzalną krzywdę na całe życie (albo przynajmniej na najgorszy okres szkolny).

Laski mam pytanie to.dla mnie wazne.....czy ktoras z was brala gynalgin????kurcze lekarz mi przepisal bo ciagle mnie piecze jak nie cewka to w srodku w pochwie e kurcze jest tam napisane ze przeciwwskazaniem jest ciaza....moze ktoras brala w popszednjen ciazy?????

Łomatko, Krescencja. :-D Przecież linea nigra jest u większości kobiet, o ile się nie mylę? ;-)
Jestem w komisji stypendialnej u mnie na wydziale i czasem widzę takie imiona, że mózg mi staje. Hitem w zeszłym roku była SZARLOTTA. :-)

Masakra... Co ludziom przychodzi do głowy? Oryginalni chcą być, żeby pochwalić się imieniem swojego dziecka? A potem dziecko ma przechlapane w szkole i w życiu... Egoizm i tyle. A dzieciaki potrafią dokuczać...

Anulka, to prawda, dzieciaki np. w przedszkolu i później potrafią być bardzo złośliwe. No i w sumie... Tyle mamy pięknych imion, po co takie udziwnianie na siłę? No dobra, ja też mam z łbem i mój kot będzie miał na imię Napoleon, ale na litość boską - kot, a nie syn. :-p

reklama
Do góry