reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

KasikP heviran w ciazy???to bardzo silny antybiotyk poczytaj i dowiedz sie jeszcze bo czasem wiara w jednego lekarza moze byc zla decyzja.. Dowiedz sie zeby nie zaszkodzic malenstwu z tego co mi wiadomo moze wywolac duze wady plodu....nie chce ciebie straszyc ale chcialabym abys jeszcze zasiegnela innej porady..... Ja smarowalam czosnkiem opryszke.pomagalo... Pomysl o tym

reklama
Witaj Aga, fajnie, że do nas dołączyłaś. Miło słyszeć, że u nas na forum wesoło:-) Fajne dziewczyny to i fajne forum. Gdzie Ty znajdziesz wiersze o rosole, ha?

Odpadam sennie...

Dobranoc kochane marcóweczki:-*

Hej :) sealpup biedaku tak wczesnie??!!

Elzbietka ja mam czesto bol glowy tak z 3-4 razy w tyg to chyba normalne,wiekszosc z nas tak ma ;)

Aga witaj ;)

Ja z bolaca rwa zmierzam do pracy..nawet podbiec nie moge :(

Aga, witaj :)

Nawet dość się wyspałam i poprzytulalam do męża, bo nie musiał się o 6 zrywać tylko spokojnie 7:30. Miło tak rano się przytulić :-D
Zdążyłam zrobić naleśniki i gofry małemu do chlebaczka. I wyprawieni sobie pojechali.
Ale mnie wieczorem zgaga męczyła, myślałam, że mi żołądek wyjdzie mostkiem :baffled:

Kupa prania do złożenia, a potem sobie poczytam.
Jutro do Gdańska wycieczka przymusowa, dobrze, że nie ma takich upałów.

Pozdrawiam wszystkie i &&& za wizyty.

Dzień dobry, dzisiaj znowu jestem smarkająca ;) ale jeszcze krew z nosa nie leciała.
Witaj Aga, wpisz się na listę marcówek. U nas fajnie bo dużo fajnych osób :D
mamusia, spokojnie spokojnie, dzidzia na pewno pomacha do mamy :D

My to musimy się zabrać za to imię bo tak zleci do marca i nic nie ustalimy... póki co wszystkie moje propozycje, oprócz Aleksandra, został zmiażdżone w zarodku :p a mnie się tyle innych podoba... ech zobaczymy co będzie. Miłego dnia!

reklama
dzień dobry Laseczki!!!!

Elżbietka ból głowy w ciąży normalka..tak jak laski piszą!!!są dwie możliwości....albo efekt odstawienia kawy albo zmiany hormonalne...jestem mądra,bo pytałam się lekarza!!!!

Aga90 witaj...tak,tak u nas bardzo wesoło..bo my takie szalone jesteśmy!!!!
no jak to wierszyk o rosole???był wstawiony???ominęła mnie taka atrakcja????ja o rosole to znam tylko dowcip,ale jest bardzo niesmaczny,bo śmieszy tylko facetów więc można sobie wyobrazić treść!!!

kurcze cała noc czułam tak jakby bolał mnie brzuch ...przy każdym ruchu..takie kłucia,ciągnięcia!!!!miłego dnia laseczki

Do góry