reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Karola musisz wejść w ustawienia (panel użytkownika) i z lewej strony masz ustawienia sygnatury, tam wklejasz wygenerowany suwak; zdrówka dla Was, oby nie było potrzeby leżenia

reklama
Dziękuję :-) właśnie co wstaje to mam cały czas upławy , więc leże i nie mam innego wyjścia . Najważniejszy dzidziuś :-).

Fajnie, że nas przybywa!

Micela -oby tak było! ;)
Rampampam, współczuję ciągłych mdłości. Mnie w ciągu dnia, mimo ostatnich porannych niespodzianek, nic takiego nie dolega.
Enidka, witaj! Odpoczywaj dużo i nie martw się, nie jesteś jedyną, która debiutuje w nowej roli - nie jesteśmy same ;) Ja też jeszcze nie widziałam serduszka, czekam do kolejnej wizyty 28.07... dłuży mi się bardzo...
konwalianka, gratuluję serduszka!!!
Karola322, witaj! Oszczędzaj się, trzymam kciuki, żeby krwawienia ustały!

U mnie dzisiaj dla odmiany ciągłe ssanie, jestem co 2h głodna i chyba nadrabiam poprzedni-głodowy tydzień. W pracy zjadłam 3 razy tyle co zwykle, dobrze, że sklep jest obok. Nie ma nudy, ciągle coś ;)

Czy Wasze suwaczki dobrze wyliczają Wam tc? U mnie pokazuje od dzisiaj 7 tydzień, a wg kalkulatorów internetowych i dni cyklu dziś zaczęłam 8 tydzień... :szok::-)

z@t korali?????? hehehe dobre!!! słyszałam ze ciężarna nie moze obcinać jeszcze włosów , bo niby coś obetnie dziecku ( usłyszałam jak byłam u swojej fryzjerki))) heheh paranoja!!!

A malujecie paznokcie????- to mnie ciekawi:szok::confused:

Hej karola322, ja tez pochodze z Lodzi! :-)

kobita no wlasnie moja kolezanka wyczytala, ze nie powinno sie malowac zwyklymi lakierami, bo cos tam zawieraja, juz nie pamietam co... Ja mysle, ze bez przesady.

No wiec bylam na usg i przezylam chwile grozy. Najpierw nie mogla nic znalezc tylko pecherzyk i cialko zolte (czy jak to sie tam zwie). Po tym jednak jak poszlam do kibelka i oproznilam pecherz okazalo sie, ze cos tam jest. Ma tylko 1.5mm :szok: ale serce bije, ja sie na tym nie znam, Adasia widzialam jak bylo 6 tyg i 1 dzien (tu jest podobnie), ale byl migoczacym punkcikiem, a tu byla taka jakby chmurka i cos tam pulsowalo. No ale lekarka powiedziala, ze to jest to. Ciaza o tydzien mlodsza, ale jak usiadlysmy i pokazalam jej daty testow powiedziala, ze mialam owulacje troche pozniej i to by sie zgadzal. Mam brac duphaston. Ufff... wiec chyba jestem w ciazy.

Straszne upaly u nas...

reklama
Do góry