reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

KasikP ja rycze najczęściej wieczorami bez powodu, nawet jak oglądam jakieś bzdurne reklamy :):) w nocy też nie podjadam ale zaczynam wstawać po picie a o sikaniu w nocy to nawet nie wspomnę - 3 razy to takie minimum :-D

reklama
zarunia to od 19 ogranicz maksylanie płyny do picia, a będziesz wstawać raz w nocy Mi to pomogło:tak:
zdarzają się nawet nocki przespane do 6 rano bez siku.
ehhh ja płacze ciągle i do tego nikt Mnie nie rozumie więc masakra dobrze że mam psa.
eweidentnie jesteśmy na tym samym etapie ciąży

KasikP hehe ewidentnie tak :) mi nawet na badaniach prenatalnych wyszła taka data porodu jak Ty masz czyli 19.03 :) a z tym piciem to może być problem bo lubię pić i staram się dużo nawadniać ale mam wrażenie, że fasola na noc też się tak układa, że bardziej naciska mi na pęcherz :) próbuje pokazać kto tu rządzi:-D

Krropelka no wlasnie ja tylko Philadelphia ale nie lubie oryginalnej tylko hipermarketowe brandy bo bardziej smietankowe a mniej maslowe. Serek topiony jakis nie.

Zarunia moj malz to Bartek. Rzadkie imie dla dzieci teraz.

Zarunia fasola już rządzi a co będzie po porodzie hehe
no to zobaczymy, która pierwsza się rozpakuję:-)
Ja tez dużo pije w ciągu dnia, ale chyba ograniczę bo we wczorajszym badaniu moczu wyszedł mi za niski ciężar moczu mam nadzieję że to nic poważnego..

sealpup no własnie mało Bartków jest dlatego też tak mnie naszło :) a to takie dostojne imię :) ja jeszcze bardzo chciałam Jakuba ale nie otrzymałam zgody:-D

KasikP bedzie zabawnie jak rozpakujemy się razem :) ciekawe ile takich przypadków się u nas zdarzy i bedziemy potem wyprawiać wspólne kinderbale :) Ja własnie też muszę zrobić badania moczu ale nie mam teraz weny żeby rano wstać do laboratorium zwłaszcza na zwolnieniu :)

Kobita współczuje jak nie urok to przemarsz wojsk zdrówka

Elżbietka super, że bez porcelany no u Mnie też od 3 tygodni prawie spokój z małymi przerwami

Karola wszystkie chyba jesteśmy takie trochę ryczące na każdą z nas natrafia mniejszy lub większy dołek no przecież teraz mamy chorobę dwubiegunową ha ha, trzymam kciuki żeby w czwartek było dobrze na wizycie
Sealpulp oby zadziałał detektor , ja próbowałam sobie posłuchać stetoskopem ale chyba to nie jest najlepsze narzędzie
Natalia za Kinder czekolade no ładnie ładnie
Zarunia witaj w klubie ja tez jestem mega Ryczek

Anulka dobre dobre, u Mnie wszyscy wiedzieli od razu ktos puścił plotę. Generalnie wszyscy od razu widzą, że jestem w ciąży bo miałam mega płaski brzuszek bo kiedyś robiłam tak 1000 brzuchów dziennie

Chrzan mniam mniam ja to w ciaży czy nie zawsze kochałam majonez, chrzan, musztardę sosy do hamburgerów każda kanapka była posmarowana czymś

Kropelka rzeczywiście zamot He He ale ja mam to samo

Jeszcze niecałe 5 godzin i jupii zobaczę mojego/moją Wojuję już przebieram nogami

O dziewczyny! Jedyne imię o jakim myślę w razie chłopca to właśnie Bartek :-D Mam kolegę ze studiów Bartka, spokojny i grzeczny to mi pasuje haha.

Zarunia, to spytaj jeszcze o Kubę, bo mój to nie Jakub a Kuba ;-)

A ja chyba zrobiłam ogromny błąd, bo weszłam na stronę wydziału, patrzę - plan jest. No super. Najmniej zajęć w historii. Tylko jak zobaczyłam translatoria z języków, to się wściekłam. Znam angielski, włoski i francuski, łacina to normalka na historii. A translatoria z: angielskiego + norweski, niemieckiego i niemieckiego + łacina. No po prostu... :angry::angry::angry:

reklama
Ewa&Kubuś i tak mój się pewnie nie zgodzi ale podpytam:) a to ja nie wiedziałam, że Jakub i Kuba to dwa różne imiona :)

Natalia_B czemu jesteś tak daleko?? bo z chęcią wpadłabym na korepetycje z angielskiego :)

Żgutek zazdroszczę wizyty:) ja muszę jeszcze tyle czekać....... :) &&&&&&& :)

O rany własnie dorwałam w sklepie jakieś późne truskawki, takie sliczne, czerwoniutkie i tak mnie wołały, że musiałam je zakupić :-D

Do góry