reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Heven ja mam hodowlę kotów. Jak kot przynosi dary to z miłości. Mi czasami wydaje się że im jest nas żal i myślą że jesteśmy takie niezdary że muszą nas karmić :)

Mam drugie śniadanie - pół gruszki /:
Ale kiosk odwiedzony. Mam paczka i bułkę z warzywami i soczek. Już nie będę głodowac.

Ja nawet nie myślę o złych rzeczach. Musi być dobrze. Dziś po raz 2gi zaczynam 13 tydzień :)

reklama
Basidrak, powiem krótko, Twojemu facetowi to się bura i bęcki należą. powinien jedzenie Ci przywozić i tyle. Szpital z tego co pisałaś nie jest daleko, a że nie lubi szpitali, to jego problem. Czyli co, ważniejsza jest jego awersja czy Twoje samopoczucie??? Ręce opadają...

Cześć kuleczki :-) tak na szybko
Trzymam kciuki za wizyty, doczytam was później jeśli zdołam :-)
Dziś zebranie w przedszkolu dwie godziny pójdą się j...., inaczej tego nazwać nie można :wściekła/y:.
Pogoda nadal piękna, aż pracować się nie chce tylko bym uciekła na ogródek.
Buziaki , zero objawów, bólów i oczywiście dużo pozytywnego nastawienia:-)

Witam wszystkie marcóweczki!!!
Patrycja, ja wczoraj miałam taką ogromną ochotę na białe wino... No po prostu szaleństwo. :-D Świetny pomysł mieliście z tym alkoholem. Ja miałam ochotę coś takiego zrobić, ale mi z głowy wyleciało. Popieram spotkanie przy winku!

Basidrak, biedna. Dorwij porządne mięcho w domu i chłopa sterroryzować! Niech Ci przywiezie coś porządnego. Mnie zawsze ciasto na pizzę wychodzi z tego przepisu:Moje Wypieki | Ciasto do pizzy (przepis III) Haha, popieram pomysł heven co do męża!

Ewa, daj jeszcze datę i dokładne namiary, zobaczę czy będę wtedy mobilna i może uda się nam na randkę umówić. ;-)

Iman, Adama kuzyn w zeszłym roku poprosił o książki, dostali chyba „Małego Księcia” x5. :-)

sealpup, też bym chciała na zajęcia chodzić właściwie do końca, ewentualnie od marca sobie coś załatwię. Śmieją się ze mnie, że zacznę rodzić na wykładzie, bo ja to całe dnie na uczelni zazwyczaj spędzałam. O ile Bobas z wrażeń nie wyskoczy na mojej imprezie urodzinowej w połowie lutego. Ale by były jaja. :-D

z@t, fajnie,że urlop się udał! Ja uwielbiam góry, szczególnie Karkonosze. :tak: No i zazdroszczę coraz silniejszych ruchów Gosi!

Kartagina, jeszcze 6 lat temu ważyłam 54. :-) Ale miałam operację i nie mogłam się ruszać właściwie. Ech, a ja nie mam od kogo wyciągnąć zakwasu. Jak nic muszę wpaść do Ciebie! Trzymam kciuki za zabieg! &&&

Żgutek ,mówiłam, że wyciskacz łez! Ale naprawdę świetny film. Ze zdrowiem już lepiej, dziękuję. Został tylko katar, wszystkim będę polecać ten Twój syrop! :happy2:

Atka,w takim razie ogromne kciuki za wizytę!!! &&&&&&

kradz,mój zaczyna już psioczyć na to, że ciuchy nowe kupuję. :-D i mówi do mnie „Bulbasku sympatyczny”. A wczoraj prowadził poważną rozmowę z brzuchem. :-)

U mnie ze zdrowiem już dużo lepiej, ale to chyba podziałała wczorajsza nocna terapia rocznicowa. ;-) Piękne słońce za oknem, pójdę zapolować na jabłuszka prosto z drzewa.
Życzę miłego i słonecznego dnia, kochane!!!

Ostatnia edycja:
Ja już świruję czy to chłopiec czy dziewczynka i mówię raz tak, raz tak do brzuszka. Leonku, Różyczko.. Córeczko, syneczku.. Jak mnie ktoś słyszy z boku to pewnie jest przekonany, że to bliźniaki haha

reklama
Do góry