reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Do szpitala jakieś Pół godziny jak nie ma korków bo to kawałek ode mnie autem. Faceci są nieogarnieci.
Jest już ok. Brzucho Nie boli. Tzn. Coś tam czasami zaboli ale to immunologii. Posladek przestał boleć po zastrzyku. Będziemy żyć.
Śniadanie dla ciężarnej to dwie kromki chleba i łyżka twarożku. Muszę dziś do domu bo z głodu umrę.
Mój grupę krwi ma zrobić. Ile przy tym jest gadania.

Kiedyś piekłam sama chleb. Pyszny był. Będę musiała do tego wrócić

Dziś mam piękną pogodę :)

reklama
Kartagina kazdy sie czasem lamie. Wszystkiego dobrego! w UK nie istnieje L4 to tylko w Polsce tak dobrze. ;)

Micela u nas mozna od 11 tyg przed porodem wziac ale mizna pracowac do konca. Mij syn ma przerwe w szkole od 16lutego stad datan

basidrak - u mnie dzisiaj tez piękna pogoda, aż szkoda w domu siedzieć ale mam mnóstwo pracy :( jak chciało się odpoczywać w weekend to w poniedziałek jest góra roboty

Ja,tez o drugim nigdy nie myslalam bo Pawel dal mi w kość od początku i spasowalam. A tu po 5 latach zachcialo mi się drugiego,ale widzę ze duża różnica ma dużo plusów ;) ale faktycznie dużo piszecie a my od środy remontujemy i nie mialam jak pisac. A wczoraj pojechalismy na Bielany po farby i 2 godziny w korkach bo wczoraj jakieś biegi byly wycieczka super i zakupy ;) a dziś kolejne wydatki za przedszkole one się chyba nie skończą.

Dzień dobry brzucholce kochane,

Patrycja bardzo fajny wierszyk

Basidrak no tak takie bywają chłopy

Z@t Gosia mm moja imienniczka J, super że wypoczęłaś brakowało nam Ciebie Moderatorko Nasza

Micela zdrówka bidaku kochany

Natalia ale mi film poleciłaś zryczałam się jak bóbr J bardzo fajny film. Mam nadzieję, że u Ciebie ze zdrowiem lepiej.

Kartagina trzymaj się kochana, wszystko będzie dobrze myślami jesteśmy z Tobą

U Mnie powrót do pracy brutalne wejście w rzeczywistość ale nie denerwujemy się podchodzimy spokojnie J nie wolno się denerwować. Oczywiście rano porcelana ale tym razem z nerwów.

Wszystkim brzucholcom dobrego dnia bez dolegliwości wszelakich

Dzień dobry mamusie :)
Kobita aktualnie skupiamy się na tym maluszku, ale rodzeństwa w przyszłości nie wykluczamy.
Kartagina ściskam Cię mocno ! Wszystko będzie dobrze. Co do pizzy to tak bez jaj.
Basidrak to ja poproszę o przepis na domowy chleb :) po wyjściu ze szpitala nadrobisz sobie pyszne jedzeniem.
Żgutek mimo wszystko udanego dnia :)

Witam po weekendzie mamusie;)
Zaraz sprobuje nadrobic z czytaniem bo weekend musialam w pracy spedzic..tak bywa ale nie narzekam. Ja wizyte mam dzis i mega stres-4 lata temu w 15 tyg przestalo bic serduszko mojemu malenstwu:(
Oby teraz bylo dobrze...
Milego dzionka!

reklama
Do góry