reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Natalia, to jest 29-30 listopada 2014r., Solec Kujawski, ul. Bojowników o Wolność i Demokrację 3. Zaraz obok dworca PKP.

Basidrak, mój wet ma brytyjczyka, ale niebieskiego. Cudo :yes: Nie widziałam jeszcze tej barwy o której mówisz, pokażesz?

Przed chwilą byłam nakarmić ptaszyska, patrze... a tam sobie zeberka przeszła jakoś ze swojej woliery do kur. No ganiaj babo za kilkoma gramami pierza.

A to ta kotka, co pisałam :-D
DSC_0952.JPG

Załączniki

• DSC_0952.JPG
    DSC_0952.JPG
    85,9 KB · Wyświetleń: 23
reklama
No Kasiu wirtualnie też będzie miło :-) albo kawkę i torcika imieninowego, też świętujesz 25.11? (czy w jednym z około 10 innych terminów które znalazłam kiedyś w kalendarzu:-p)

Dziś w nocy koleżanka urodziła synka, miał 4260 !!!:-) ale robili jej cesarkę, bo na KTG zaczęły się problemy z tętnem małego więc nie czekali.

kradz o tak terminów jest masa, jako że imieniny powinno się odchodzić po urodzinach to ja świętuje 13.02 bo jestem z grudnia:-)
ewa piękny kocurek:tak:
basidrak superrrr kociaki czy ten po lewej ma kolor błekitny??? Bo tak na zdjęciu wygląda
robiłam dziś badanie moczu i PH mam 7 a wcześniej miałam 5 kurcze nie wiecie za pomocą czego można obniżyć PH???
Pozostałe wyniki moczu w normie.

Ostatnia edycja:
Ja niedługo mam urodziny. Wymyśliłam sobie ze akurat na urodziny chce poznać płeć. Poproszę lekarza aby mi na kartce napisał co będzie i do koperty wrzucił. 15 listopada otworzę a tydzień wcześniej mam prenatalne te w 20 tyg.

Tak sobie właśnie wymyśliłam.

Basidrak śliczne kotki. My ponad rok temu kupiliśmy maine coona, ale o brytyjczyku też myśleliśmy. Tylko tak sie akurat złożyło, że znalazłam fajna hodowle maine coonow jako pierwsza.

reklama
Ja przez jakiś czas miałam dwa koty.
Na zdjęciu od lewej niebieska kotka. Oferowany liliowy kocurek i lilowa kotka.
Brytki różnią się od maine coonow. Uwielbiam je. Mają inna sierść w dotyku ale charakter trochę podobny. Brytki są bardzo misiowate i cały dzień śpią i obserwują co się robi. Moje nigdy mnie nie podrapaly.

Nie wiem jak wytrzymam do listopada ale cóż. Postaram się.

Do góry