mam taki głupi internet (ale darmowy...
) że co godzinę mi się wyłącza i muszę na nowo wpisywać jakieś kody i podłączać od nowa, czytałam was 1,5godz- przy trójce moich łazików i krzątającej się tu od rana mamie niestety szybciej się nie dało
efekt wizyty mamy? 8słoików papryki, 5słoików buraczków i 7 zamrożonych woreczków starkowanych buraczków, zupka na jutro, babka ziemniaczana, drożdżóweczka i gołąbki, 2 pralki prania i czyściutki dom, NIEZŁA JEST, CO??
kradz i co, nie padłyście od wczoraj?? nadal leżę sama??ech...;-)
NataliaB polecam kilka książek, teraz jeszcze nie nabrałam fazy na czytanie, ale polecam szydełkowe motlki, bombki na choinkę, pokrowce na komórki albo serwetki
AnulkaMarcowa dobry tekst z tymi włosami, ubawiłam się po pachy, na szczęscie ogolone
Zakopower, Hiszpania...- i jak moja psycha ma byś zdrowa????????????????????????????
Żgutek dzięki za pomysł z filmami, ta faza też pewnie przede mną, póki co, oglądam filmiki YouTube i zbieram pomysły na szydełko- np znalazłam fajne bransoletki plecione na stelażu z kapsli z puszek na piwie
Roni Ja kupiłam wózek na którym już była czerwona kokardka, ale mam zamiar ją odpruć, nie cierpię tego przesądu.
swoją drogą ktoś ma wózek
mutsy baby 1 team 3w1, bo nie wiem czy to był dobry wybór???
Basidrak endometrioza?? o matko, współczuję. tym bardziej jeszcze więcej wytrwałości życzę!!
Patrycja2301 ja się normalnie napatrzeć nie mogę, taka ładna jesteś na tym zdjęciu!!! i jeszcze XS rajusiu....
ze mnie to po tej ciąży będzie jakiś hipopotam chyba... przy leżeniu się nie spala a przybrac można do 30kg!!! na szczęście ostatnio tylko 20 ale zaczynam od 68 więc i tak będzie masakra!!! na tym punkcie to jednak mam hopla! Moja mama mówi że nie boi się o mój kręgosłup i mięśnie po leżeniu tylko że znów będę wariować z tym odchudzaniem
NataliaB jak koleżanka twojej cioci świeżo po ciąży, to co ona w wakacje kurtkę nosiła??
co do ciuchów też lubię reserved, mój mąż nałogowo raz z roku robi tam zakupy (a on kupuje ciuchy tylko raz w roku, jak po Bożymnarodzeniu są wyprzedaże, hehehe), ale chyba po następnej wizycie H&M odwiedzę bo na urodziny dostałam kartę podarunkową a jakaś bluzeczka albo legginsy się przydadzą na ciążę...
uffff... podołałam