reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

I to ja rozumiem. Dwie pary jeansów za 22zł. :-)
kartagina, no tak, skoro masz zalecenie leżenia, to bez sensu się obkupywać... Ja po prostu uwielbiam ubrania z Reserved, nie mogę przejść obok tego sklepu bez kupowania czegokolwiek. :p Na szczęście nie mają działu dla mam i nie zbankrutuję. Chociaż kilka większych koszulek pod sweterki... :-D

reklama
Anulka, lenwie pycha!!! To skąd jesteś muszę wejść na listę marcowek i wsiadam w auto :D

Gdzie wy te aukcje wyszukujecie, ja coś chyba nie umiem wyszukiwać okazji :)

Kasia, nawet do Warszawy nie musisz dojeżdżać, chwilę przed:-) Wszystkie poszły.
Poszalałam w ogrodzie. Ale dwie godziny i basta. Jednak szybko się męczę teraz. Kiedyś to pół dnia siedziałam...

Oj allegro to ja lubię. Mam jakąś smykałkę do tego, żeby sobie coś fajnego znaleźć za niewielką cenę. Ale w Hiszpanii 26-27 stopni, więc wracam do letnich sukieneczek. Wrócę w październiku to będzie szok. Od razu w ciepły płaszcz...

Gra u nas dziś Zakopower o 19-tej. Wybieram się, a co!

To w takich przypadkach informuj wcześniej, wypożyczę helikopter :-p Ode mnie do Ciebie jakieś 215 km, także inaczej chyba nie ma szans się załapać na żadne pyszności ehh;-)

Co do urlopu to racja, pamiętam w zeszłym roku jak wróciliśmy z Turcji gdzie na początku października było ponad 30 stopni, a w Katowicach na lotnisku minus 6 :szok: a mąż w krótkich spodenkach :-D

Miłego koncertu w takim razie :tak:

anulka, miłego koncertu! :-)

kradz, włażę w allegro i wybieram używane. Licytacje albo kup teraz. I dłubię, dłubię... :-D Wpadaj, zrobię Ci szkolenie. Albo nie, bo zarażam.

Natalia, dzięki ale nie sądzę, żeby szkolenie mogło pomóc. Tak samo nie umiem kupować w lumpkach, nie mam pojęcia jakim cudem można tam znaleźć coś fajnego. Ja widzę tylko same szmatki :-p

mam taki głupi internet (ale darmowy...:)) że co godzinę mi się wyłącza i muszę na nowo wpisywać jakieś kody i podłączać od nowa, czytałam was 1,5godz- przy trójce moich łazików i krzątającej się tu od rana mamie niestety szybciej się nie dało:) efekt wizyty mamy? 8słoików papryki, 5słoików buraczków i 7 zamrożonych woreczków starkowanych buraczków, zupka na jutro, babka ziemniaczana, drożdżóweczka i gołąbki, 2 pralki prania i czyściutki dom, NIEZŁA JEST, CO??:)

kradz i co, nie padłyście od wczoraj?? nadal leżę sama??ech...;-)

NataliaB polecam kilka książek, teraz jeszcze nie nabrałam fazy na czytanie, ale polecam szydełkowe motlki, bombki na choinkę, pokrowce na komórki albo serwetki:)

AnulkaMarcowa dobry tekst z tymi włosami, ubawiłam się po pachy, na szczęscie ogolone:)
Zakopower, Hiszpania...- i jak moja psycha ma byś zdrowa????????????????????????????:cool::-p

Żgutek dzięki za pomysł z filmami, ta faza też pewnie przede mną, póki co, oglądam filmiki YouTube i zbieram pomysły na szydełko- np znalazłam fajne bransoletki plecione na stelażu z kapsli z puszek na piwie:):):)

Roni Ja kupiłam wózek na którym już była czerwona kokardka, ale mam zamiar ją odpruć, nie cierpię tego przesądu.

swoją drogą ktoś ma wózek mutsy baby 1 team 3w1, bo nie wiem czy to był dobry wybór???

Basidrak endometrioza?? o matko, współczuję. tym bardziej jeszcze więcej wytrwałości życzę!!

Patrycja2301 ja się normalnie napatrzeć nie mogę, taka ładna jesteś na tym zdjęciu!!! i jeszcze XS rajusiu....

ze mnie to po tej ciąży będzie jakiś hipopotam chyba... przy leżeniu się nie spala a przybrac można do 30kg!!! na szczęście ostatnio tylko 20 ale zaczynam od 68 więc i tak będzie masakra!!! na tym punkcie to jednak mam hopla! Moja mama mówi że nie boi się o mój kręgosłup i mięśnie po leżeniu tylko że znów będę wariować z tym odchudzaniem:):):-D

NataliaB jak koleżanka twojej cioci świeżo po ciąży, to co ona w wakacje kurtkę nosiła??:szok::-D
co do ciuchów też lubię reserved, mój mąż nałogowo raz z roku robi tam zakupy (a on kupuje ciuchy tylko raz w roku, jak po Bożymnarodzeniu są wyprzedaże, hehehe), ale chyba po następnej wizycie H&M odwiedzę bo na urodziny dostałam kartę podarunkową a jakaś bluzeczka albo legginsy się przydadzą na ciążę...

uffff... podołałam:tak:

kradz, nieważne, i tak wpadaj. W ogóle chętnie bym się z Wami kiedyś spotkała! ;-)

kartagina, pełen szacun dla Mamy! A dla mnie to jest tak - niedawno = w bliżej nieokreślonej przeszłości. Na wiosnę rodziła. :D

Dobra Natalia robimy tak: w przyszłe wakacje robiby zjazd weekendowy marcówek w olsztynie- pod namiotami na moim podwórku:):):) dlaczego u mnie??? bo ja mam najwięcej dzieci i najgorzej mi się ruszyć( z resztą kto by mnie przyjął z taką gromadą?), poza tym po leżeniu przytyję najwięcej z was i będzie mi ciężko ruszyć dupsko gdziekolwiek!!!:-D:-)

reklama
hello

ja to (w temacie kurtki "ciążowej" na zimę) na szczeście jestem gorąca baba i mało kiedy zapinam kurtkę, wiec bede chodziła w swoich kurtkach :-). poza tym pieszo za dużo nei chodzę, chyba że po galerii handlowej :-D

a w reserved czy h&m nie umiem nic znaleźć. zazwyczaj ubieram się w esprit albo na dobrych wyprzedażach (niestety dobrych w PL nie dużo jest) w tommy hilfiger

Patrycja, czy ty te "kopniaki" czujesz regularnie? czy miewasz dni/godziny ciszy?

Do góry