reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry marcóweczki :) też chciałam zapytać gdzie mieszkacie, że macie taką pogodę ale basidrak mnie uprzedziła :) u mnie za oknem też mgliście i ponuro aż nie chce się wstawać :) ale wyspałam się jak nigdy :) Miłego dnia kobietki :)

reklama
Cześć Dziewczyny, ale duzo piszecie, doczytać nie sposób, szczególnie gdy sie ciagle jest w pracy.

wiecie co, jestem na konferencji medycznej poświęconej noworodkom i odkryłam coś ciekawego. Sklep z ciuszkami dla dzieciaczkow, który ma ubranka specjalnie zaprojektowane aby wzmacniać mięśnie i odpowiedz motoryczną dziecka. Głownie przez naszycie takich gumowych " łapek" w miejsca, gdzie malenstwo bedzie sie opierać podnosząc sie, czyli na brzuszku, na raczkach, na łokciach. Materiał bym baaardzo przyjemny, a takiego pomysłu w sklepach jeszcze nie widziałam, wiec sie z Wami dzielę i przesylam stronę internetową:
Departament Dzieci | Artykuły dziecięce wspierające prawidłowy rozwój dzieci

Witam sie i ja:)dzis 16 tydzien wow jak to zlecialo;)i chyba dostalam kopniaka ale nie jestem pewna na 100% kurcze moglby synu pokazac w koncu na co go stac;)cierpliwie czekam na 100%kopniaka i milego dzionka....nasz niestety dzien przeminie w domku bo syn sie rozchorowal wiec siedzimy ale naszczescie jestesmy wszyscy w donu a za oknem brzydka pogoda...

[FONT=Open Sans, sans-serif]Anulka,moje dziecko już powinno byćjakimś mutantem. Nie dość, że piję dużo wody, to jeszcze sięmaluję i miałam jakieś tam szkolenie z Azjatami. [/FONT]:-)

[FONT=Open Sans, sans-serif]heven,ja dostaję zadyszki przy ścieleniu łóżka. Ale to chyba chwilowe,bo jestem ostro przeziębiona. Chleb ze smalcem – nic nie mów.Mogłabym jeść i jeść, szczególnie taki świeżutki. Boże, niewiem jakim cudem ja jeszcze nie tyję. [/FONT]:szok:

[FONT=Open Sans, sans-serif]Sunajka,a to niedobra skóra. Spróbuj jakichś wysokoskoncentrowanych kremów2x dziennie.[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]Ana,jak nic myszy go zjedzą. :D[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]kradz,zdecydowanie powinny się liczyć. :D[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]Basidrak,oby wszystko było w porządku, trzymam kciuki. W kujawsko-pomorskimpiękne słońce. :)[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]Agamaja,super, że wszystko ok!

żgutek, narobiłam tych Twoich syropów. Paskudztwo. [/FONT]
:-D

No i witam Marcóweczki. Nadaję z łóżka, bo niesprawna jestem - katar, gardło, kaszel, głowa. Dajcie mi spokój z tym rosołem. :-D Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś leżąca, bo nie będę miała cały dzień co robić. :p

W zachodniopomorskim jest bleee...
Mam podwyższone crp i zapalenie dróg moczowych. Dostałam amoksiklav. Pobolewa mnie dalej.
Poleze z pewnością do poniedziałku.
A wczoraj lekarz stwierdził że skierowanie dostałam tylko ze względu na wywiad:/ i nic mi nie jest. Najważniejsze ze z dzidziusiem ok.

W Warszawie i okolicach mamy taką piękna pogodę :)
Natalia pytałaś mnie wcześniej o ruchy maluszka są to takie delikatne "uderzenia" , "łaskotania". Nie wiem jak to najlepiej określić słowami.
Co do grzybów wybieramy się znowu w przyszłym tygodniu, więc mam nadzieję, że dużo uzbieramy i będę miała co suszyć. Jak moje zapasy będą godne podziałów to chętnie się podzielę :)

Witam ze słonecznego łódzkiego. Wracamy z zakupów. Dwie pary spodni takich niby jeansowych na gumce zakupiłam :)
A teraz mam plan odpoczywać na powietrzu bo to pewnie ostatnie podrygi lata.
Miłego dnia! :)

Kradz też zaraz układam się w ogrodzie z książką :)
Kupiłam sobie na Allegro jeansy z hm jeszcze jedne, właśnie odebrałam z poczty ;) zakup udany bo wylicytowalam je za 30zl z wysyłka ! A podobne kupiłam w sklepie za 159zl.

reklama
Ja kupiłam 3 pry na allegro za 50 zł. W hm kupiłam sobie sweterek i kurtkę. A na zimę będę myśleć. Póki co mieszcze się w swoje.
Zazdroszczę wam tego słoneczka. Widziałam iż u mnie w przyszłym tygodniu ma być słonko to może i humor się poprawi.

Do góry