reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Zgłaszam się :)
Byłam na grzybach, trochę z mamą znalazłyśmy. A potem zmokłyśmy :crazy:
Też miałam dziś rosół :-p A zaraz dorwę jabłecznik, bo już stygnie.

reklama
Kartagina dziękuję za komplementy :) mam nadzieję, że będzie mi rósł tylko brzuch, a nie tyłek :p
A co do zjazdu u Ciebie to super ! Kocham mazury. pochodzę z Łomży i mazury to mój drugi dom. A w Olszytnie byliśmy miesiąc temu :)
Ale też zapraszam do nas! Działki pod dostatkiem, więc z dzieciakami się zmieścisz-spokojnie.

Elżbietka to jest bardzo spontaniczne i nieregularne. Dzisiaj czułam kilka razy. Wczoraj nic.

Dziewczyny a czy któraś z Was zapisała się na warsztaty mamo to ja w Warszawie 14/10 ? Byłaby okazja się spotkać ;)))

Ahhh u nas na kolacje dzisiaj rozpusta ! Właśnie wkładam do piekarnika :
ImageUploadedByForum BabyBoom1410631775.055699.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1410631785.445658.jpg
Głodne brzusie zapraszam ! Bo tyle narobiłam, że nie wiem kto to zje.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1410631775.055699.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410631775.055699.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 28
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1410631785.445658.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410631785.445658.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 26
Tym razem dobry wieczór Marcóweczki

Agamaja super wieści cieszę się bardzo

Agaawa witaj po przerwie J fajnie że już wróciłaś bo widzisz jakie My mamy tempo ha ha, dzieki za ciekawostkę

Kobita tradycyjnie brzuch w brzuch ja dzisiaj również 16-tka

Natalka wybacz ja tego jeszcze nie stosowałam ale koleżanka mi poleciła , bylebyś szybko zdrowa była. A propo spotkania powiem, że też mam ochotę się z Wami spotkać nie ma co fajne kobity jesteście i przyjemnie z Wami przechodzić ciąże.

Zarunia mam nadzieję, że zdrowsza dzisiaj

Basidrak to dobrze że wszystko w porządku

Kradz fajnie, że zakupy udane, ja mam już 3 pary spodni 2 dzinsowe (jedne HM a drugie hema mama) i jedne materiałowe (HM) myśle że starczy. Moje sumarycznie 70,00 zł. A tak normalnie by były 468,00 zł

Sealpup dobrze że siły wstąpiły, ja też wreszcie mam energię

Anulka z chęcią bym skorzystała z takiego obiadku na tarasie mmm się rozmarzyłam. Ty kochany pracusiu ogrodowy ale energii to Ty masz nie ma co kochana.

Kartagina super że myślisz już o byciu piękna mamą po porodzie, ja dzisiaj w sklepie widziałam właśnie zaawansowaną brzuchatkę z biuścikiem na wierzchu bardzo ładną swoją drogą każdy się w nią wpatrywał He He. Twoje argumenty co do przyjazdu na Twój ogródek mocne rzekłabym, że bardzo mocne J

Ewa super że grzybobranie udane

Zrobiłam zestawienie 7, 14 i 16 tydzien nieźle rosnę wstawiłam na brzuszki szok jakie tempo he he

Ostatnia edycja:
Wróciłam do domu. Ale było fajnie.
Przypomniały mi się czasy koncertowe. Kiedys z M jeździliśmy dużo na koncerty, AC/DC, Metalica, U2, Pearl Jam, Red Choci, The Cure, i jeszcze mogę dalej wymieniać... Bo ja taka rockowa dziewczyna jestem...

Żgutek, energię mam, bo nikt za mnie prac w ogródku nie zrobi, a szlag mnie trafia jak widzę tempo zarastania ogrodu. Taki pedancik trochę jestem, co zrobić. W poprzedniej ciąży w 8 m-cu brzuch między kolana i dalej na grządki, ha, ha.

Ależ ta pizza pysznie wygląda. A ja się żurawiny objadłam.

A takie spotkania byłoby super, tak w realu pogadać, powydurniać się. Czy zdajecie sobie sprawę, że za pół roku będziemy się znać jak łyse konie? Każdy dzień ze sobą spędzamy i jak przyjemnie:-)

Anulka coraz bardziej widzę, że my podobny klimacik. Ja też koncertowa dziewczyna niestety ukochane Glany zamieniłam na szpileczki teraz jak ktoś na Mnie patrzy to nie wierzy, że kiedyś glany zima lato, zwiewna sukienka i np bordowe glany 16tki he he. Dobrze że masz siłe, ja właśnie sobie znalazłam coś na przyszly tydzień
https://www.youtube.com/watch?v=Ni8yC0yGrY4&list=PLKFUG7M1SbrJ_iTTRr4zxhCwWApTIEFpz

reklama
Patrycja ale pizza wow! Cudo!

Micela gdzie bylas? Na silowni? Boze kobieto ty to masz parę. Ja trochę posprzatalam I ugotowalam obiad I detka jestem.

Mój syn przez przypadek nacisnal mi na brzuch. Ale sie male w srodku zdenerwowalo przez minute normalnie jakby tam burza z piorunami byla. Mialam wrazenie ze miotalo sie jak szalone. Chyba kolejne dziecie z charakterkiem....

Do góry