Tym razem dobry wieczór Marcóweczki
Agamaja super wieści cieszę się bardzo
Agaawa witaj po przerwie
J fajnie że już wróciłaś bo widzisz jakie My mamy tempo ha ha, dzieki za ciekawostkę
Kobita tradycyjnie brzuch w brzuch ja dzisiaj również 16-tka
Natalka wybacz ja tego jeszcze nie stosowałam ale koleżanka mi poleciła , bylebyś szybko zdrowa była. A propo spotkania powiem, że też mam ochotę się z Wami spotkać nie ma co fajne kobity jesteście i przyjemnie z Wami przechodzić ciąże.
Zarunia mam nadzieję, że zdrowsza dzisiaj
Basidrak to dobrze że wszystko w porządku
Kradz fajnie, że zakupy udane, ja mam już 3 pary spodni 2 dzinsowe (jedne HM a drugie hema mama) i jedne materiałowe (HM) myśle że starczy. Moje sumarycznie 70,00 zł. A tak normalnie by były 468,00 zł
Sealpup dobrze że siły wstąpiły, ja też wreszcie mam energię
Anulka z chęcią bym skorzystała z takiego obiadku na tarasie mmm się rozmarzyłam. Ty kochany pracusiu ogrodowy ale energii to Ty masz nie ma co kochana.
Kartagina super że myślisz już o byciu piękna mamą po porodzie, ja dzisiaj w sklepie widziałam właśnie zaawansowaną brzuchatkę z biuścikiem na wierzchu bardzo ładną swoją drogą każdy się w nią wpatrywał He He. Twoje argumenty co do przyjazdu na Twój ogródek mocne rzekłabym, że bardzo mocne
J
Ewa super że grzybobranie udane
Zrobiłam zestawienie 7, 14 i 16 tydzien nieźle rosnę wstawiłam na brzuszki szok jakie tempo he he