reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

U nas po niezbyt zdecydowanym poranku wyszlo sloneczko. We mnie wystąpiły nowe sily i ogarnelam dom. Teraz biorę się za obiad a potem pewnie pójdziemy na spacer.

reklama
U mnie gorąco i słonecznie, piękna pogoda. Zaraz idę w ogródek, ale bez ksiażki, raczej z zekatorem i rękawicami, ha, ha.
A rosołek już dochodzi, mniam, mniam.
Pomysł na obiad znów mi się zmienił. Najpierw miały być pyzy, potem pierogi, a teraz leniwe z tartą bułeczką. Jak któraś ma ochotę, to zapraszam. Zjemy na tarasie:-)

Patrycja, to prawda. Ja mam dość duży płaszcz z czasów bardziej "utytych", w razie czego mogę liczyć na ciocię, której przyjaciółka jest świeżo po ciąży właściwie. :)
Licytacje na allegro są takie emocjonujące... :-D

Natalia ja niestety nie mam szans wejść w moje kurtki czy płaszcze i nie mam za bardzo od kogo ewentualnie odkupić, więc mam obsesje "kurtka" lub lepiej "płaszcz" ;)
I racja licytacje to dodatkowa rozrywka i trochę emocji :)

Anulka_marcowa gdybym była gdzieś bliżej to na pewno miałabyś mnie na głowie :) rosół mnie prześladuje a sama nie bardzo umiem go ugotować :) Smacznego :) We Wro też słoneczko nieśmiało wygląda i jest dość ciepło więc i energia do sprzątania się nawet u mnie odnalazła:-)

reklama
boszszsz... widać że sobota i wszystkie robotne mają czas pisać. 15 stron mam do nadrobienia!!!!!!!! mnie coś kręgosłup boli i cierpię dziś trochę... pół dnia oglądałam ciuchy w bonprix, ja w przeciwieństwie do was szukam czegoś nie na ciążę a po porodzie żeby czuć się ładną mamą:) wolę żyć już przyszłością bo dziś moja psycha ma spadek formy....

Do góry