reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dobrze ze basidrak jestes pod opieka.bedziesz spokojnie.spac....zdrowka. !

Przesady sa dziwaczne ale przyznac sie kazda wierzy napewno w jakis...ja.sie przyznam ze wierze ze mozna dziecko zauroczyc;)i tyle.na.ten temat- tak tak jestesm dziwaczka:))))
Widzialyscie ze powstaly juz majoweczki

reklama
Basidrak, dobrze, że jesteś pod opieką. Wszystko będzie dobrze. Lepiej dmuchać na zimne. Odpoczywaj, leż i pachnij, jak mówi Heven. Trzymaj się cieplutko. Buziaki od nas wszystkich:-*

I ja zmykam spać... Dobranoc. Będzie czad, jak przyśni mi się owca...

Oj wyspie się przez ten weekend :)
Nikt mnie nie będzie budził ( prócz 6 rano na ciśnienie i temp. O 8.30 obchód ) a potem spać.
A ja wierzę w ten jak się dotknie czegoś goraczego i chwycił się za jakąś cześć ciała to potem dziecko ma znamię. Dziwnym sposobem u mnie w rodzinie się sprawdzalo. Ja mam znamię w dziwnym miejscu ciekawe jak mama się złapała hehe
Czerwona kokardka też musi być.
Mój pies też ma coś czerwonego bo szczeniak.
Chcemy spać a nie mogę :(

Hej dziewczynki!
Usiadłam ale nie mam siły Was dziś nadrobić- przez jeden dzień 13 stron????!!!:szok:
Może jutro...

Piszę, bo odebrałam dziś wynik pappa i wyszło bardzo dobrze :-)
mimo mojego wieku ryzyko chorób bardzo niskie :-)

Dobrej nocki, choć już pewnie większość śpi :tak:

Sunajka, dobre! Zobaczymy w marcu który bobas będzie najbardziej pokręcony haha :)

Agamaja, gratuluję. Świetne wiadomości :)

Basidrak, odpoczywaj ile się da! Zdrówka :)

Witam was o poranku:-)
Sobota i co? Pobudka jak do pracy... Najwyżej po bułeczki pojadę na śniadanie:-)

Agamaja, super wieści:happy:.
Pięknie się robi za oknem, więc pewnie podziałam dziś na ogrodzie.
Dziś będę robić pyzy...

Basidrak super zelekarz mówi ze wszystko ok ale na wszelki wypadek cie polozyli. Lepiej dmuchac na zimne!

Ja w przesądy raczej nie wierze i Adam nie mial czerwonej kokardki. Wielu tez nie znam wiec sie nie stresuje.

Wczoraj bylismy ogladac plytki po pracy i na szybkie zakupy boze myslalam ze potem padne. Nie nadaje sie juz na takie imprezy. Padlam o 9.

Przyszla moja nowa poduszka i spi sie super!

W ogóle to dzien dobry. Tzn bylby dobry gdyby to nie dzien ogarniania chałupy. :(

reklama
Do góry