reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
No właśnie, Żgutek, my jak nigdy tak wcześnie. :-D
Anulka, wszystko będzie w porząsiu, na pewno. :)
My dziś do Teściów jedziemy, nie chce mi się, ale cóż. U nich mam zawsze problemy ze wzdęciami. Inna woda i takie tam. No i Teściowa, która zawsze "i tak ma gorzej", z czego już zaczynamy się śmiać z Adamem. :-p Po co robić z siebie na siłę wielką cierpiącą? Bez sensu.
Adam mnie wczoraj wieczorem przepraszał za to, że bardzo smarcze i ma katar, a mnie budził raczej tym, że mnie przepraszał. I gadaj tu z chłopem. Bardzo się stara. :tak:
Co do terminu - moja Mama rodziła nas obie po terminie, przy czym ja chciałam pupą świat powitać i miała cesarkę. A ja tak bardzo tego nie chcę... Po prostu boję się różnego rodzaju inwazyjnych zabiegów i operacji. Na samą myśl wpadam w panikę. :baffled:
&&&&&&& za dzisiejsze wizyty! :tak:

Dzień dobry :)
Wstałam standardowo o 6:30 alw najpierw kawka zbożowa, śniadanie mojemu J do pracy i prysznic. Teraz usiadłam do naszego forum :) dzisiaj internista na 11 przez ten katar. Nasila się i nie radzę sobie.. trzymam kciuki za Wasze wizyty dzisiaj. Pochwalcie się jak tam dzidzie się wiercą w brzuchach :)

Witam serdecznie ,
jak taki wysyp to moze i ja dołącze;)
Z suwaczkami muszę powalczyc jeszcze... podczytuje Was dość długo i stwierdzam że tak tu uroczo;) młode mamy i taki "troszkę" starsze jak ja i większe rodzinki też mile widziane;))) Super!
Krotko o mnie
mam juz trójeczkę-14,7 i 2 latka najmłodsze .Ciąża 9-ta...i.... bliźniacza....
mdłości,bóle głowy i 3kg na plus...
Przezierność u jednego maluszka super-ryzyko 1:390,u drugiego gorzej 1:101 :( wynik wyglądał na ok bo 1,7mm ale pewnie ze wzg na mòj wiek tak wyszło..paap-a nie zrobilismy
Życzę miłego dnia;)

Hej :) ja dzis spalam cudownie co za ulga :) tak cudownie ze zaspalam do pracy hah a :D
Kasia kciuki !!

Anulka na pewno wszystko jest ok :))!!

Witaj Atka :)

dzien dobry..
kurcze..jakoś przebić się nie mogę..mam wrażenie, że moje posty są niewidoczne.. :rofl2:

kasik - powodzenia na usg
Atka witaj! o jak fajnie.. i bliźniaki :szok::-D gratuluje, podwójnie! kurczę, dlaczego tak dz
iwnie wyszło, że jeden lepsze parametry a drugie gorsze.. jakie bliźnięta nosisz? dwuowodniowe, jedno? jednojajowe/dwu? ależ cudnie.. pozytywnie zazdroszczę:tak:

Ana zdrowiej!

Dzień dobry wszystkim :)

Krropelka - Mi wczoraj na wizycie gin polecił picie mieszanek ziołowych z rumianku, mięty i prawoślazu i chyba imbiru ( co mnie zdziwiło), powiedziała, że to na zgagę, zaparcia i mdłości, bo od jakiegoś czasu strasznie męczy mnie zgaga i nie wiem co ze sobą już robić :baffled:

reklama
Ana katar w ciazy niestety poglebiaja hormony. Kolezanka miala cala ciaze;( alergiczny mozna troche leczyc min sterydem Avamis. Ale zibaczysz co lekarz powie

Do góry