reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Witajcie dziewczyny,

Podczytuje Was ile sie da ale z pisaniem to juz gorzej, nie wyrabiam na zakrętach odkąd wróciłam do pracy, a teraz jeszcze mąż w delegacji. Cieszę się, że dzieciaczki nasze zdrowo rosną i oby tak dalej :)
Mi brzuch wywaliło okropnie, teraz mam taki jak w 7 miesiącu w pierwszej ciąży, nie wiem co będzie dalej. Waga też rośnie szybko :(.

Mam jeszcze pytanko odnośnie tych rogali do spania: ma może któraś z Was z firmy Motherhood? jeżeli tak to będę wdzięczna za opinię.

Kobita ja będę pierwsza, zobaczycie!!!:) planuję rodzić już tak po 18 lutego!!! Syna mam z 26tyg, córkę ostatnią z 36, teraz jak dobrnę do 36 to będę SZCZĘŚLIWA!!!!
fajnie że byś chciała więcej dzieci, mówię wam rewelka, czasem jestem zmęczona ale moje dzieci dają mi siły jak nikt inny:) i tak fajnie się czasem z sobą bawią:) przy trzecim nie dostrzega się ilości ludzi w domu tyle nas a czwartego to w ogóle sie nie czuje:)

Anet pyatsz o brzuch??? ja po 2 porodzie zaczęłam tak szybko się zmieniać że teraz w 14 tyg wyglądam na 5-6mc a rano coś jakbym pierwsze ruchy czuła:)

Elżbietka gratuluję chęci poszerzania potomstwa, tak trzymaj! ja zawsze chciałam 5:)... tylko to leżenie...ech..

reklama
Do góry