Jejku tak czytam i czytam i wnioskuję ze chyba większość prywatnie chodzi do gin. To jest straszne ze lekarze z umową na NFZ nie są osiągalni i nie dbają wystarczająco o pacjentki:-/
Mylę się?
Płacicie pewno też za badania krwi i moczu jak prywatne wizyty, widzę że ciąża w Pl dodatkowo kosztuje:-/...
Trzymajcie się Kobietki, kto da rade jak nie my..;-):-)
Ja jestem bardzo zadowolona z opieki na nfz, ale z lekarza byłam zadowolona już wcześniej, jakieś pół roku przed ciążą do niego trafiłam na zwykłą wizytę. Jestem pierworódką, więc jestem bardzo zadowolona, że jest cierpliwy, odpowiada ze szczegółami na miliony moich pytań, poza tym chcę rodzić w szpitalu, gdzie jest ordynatorem, bo o Toruniu się naczytałam...
Dziewczyny, kupiłam sobie fajną bluzeczkę w H&M, ciążową, myślę, że poza tym wezmę jeszcze kilka większych t-shirtów i spodnie, może jakąś sukienkę na okazje, no i widziałam świetne legginsy we wzorki w... no, zapomniałam, bo to było naprzeciwko Smyka i uruchomił mi się różowy kisiel zamiast mózgu. :-) Poza tym byłam jeszcze w Ziaji, wzięłam krem na rozstępy i jakiś do twarzy, no i lakier do paznokci gdzieś tam, bo ja nie umiem mieć niepomalowanych pazurów ;-)
Jeszcze raz witam wszystkie nowe Marcóweczki, piszcie dużo, bo tu same gaduły.