reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Moja wizyta za 2 dni i czuje ze poznam lokatora mojego brzuchola...nie moge sie doczekac chociaz juz sieboje....

Ana nie pozwol sobie zrobic tylko rtg bo mogloby to uszkodzic maluszka...moze idz do apteki i popytaj farmacete co mozna by bylo.wziac aby zminimalizowac opuchliznee bo na bol to tylko paracetamol ale.to zapewne juzwiesz....szybkiego powrotu do.zdrowia!

Saelpup, Zarunia gratuluję udanych wizyt. Widzę, że nie tylko mój Dzidziulek uparcie bronił się przed badaniem podskakując, kopiąc i machając łapkami :-D

Patrycja
, no właśnie na tą zwróciłam uwagę i ona mi się wydaje jakaś najwygodniejsza dla mnie, bo dziś jak zasnęłam z poduszką w nogach to rano była za łóżkiem, więc sądzę, że taką prostą też bym wykopała jak nic.

Edit: Kupiłam! Z aukcji nr 3, wersja z owieczkami ;)

Ostatnia edycja:
kradz dziękuje-my :):) fasola się oczywiście dołącza do podziekowań :-D Ja już sobie wyobrażam jak maleństwo będzie mnie pięknie kopać w pęcherz, a przecież już bez jej pomocy biegam siku co chwile :)

Zarunia super ze wizyta sie udala :)

Patrycja coz to za smakowity serniczek?:) czy to kremowka? az slinka cieknie ;)

Ja tymczasem spadam spac-wczorajsza noc to makabra :(

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za pomoc. Na Was to można liczyć :tak:
Przykładałam lód przez kilkanaście minut, w aptece mój J kupił maść arnikową jakąś, nigdy takiej nie używałam ale pani farmaceutka powiedziała, że w ciąży można. Wmasował mi ją porządnie i noga na poduszkę. Jest o niebo lepiej. Co prawda boli i jest jeszcze obrzęk, ale nie ma siniaka ani nic się nie rozeszło dalej po nodze. Ulga ;-)
kradz, ja mam prostą, coś podobnego jak ta pierwsza. Długa na prawie 2m, gruba i elastyczna. Wyginam sobie tak jak mam ochotę i jestem z tego bardzo zadowolona. Czasem układam ją tylko między nogi i pod głowę, a czasem wyginam w literkę 'c', zależy jak mi wygodniej. Dzięki temu, że jest taka elastyczna to dopasuję ją też później do karmienia. Patrycja też ma fajną, wydaje mi się, że żadna płaska zwykła poducha (nawet największa) nie będzie aż tak wygodna jak te długie 'węże', :-)

reklama
Kochane gratulacje udanych wizyt !!!!!:-)
Ja byłam na mega długim spacerze z moją ogoniastą poczwarką,
na kolację kanapki z serkiem topionym i ogórkiem i talerz witamin w postaci winogronu..
I grzecznie oglądam z mężem mecz..choć pojawiła się ochota na seks czyż bym wracała do żywych ??:-D:-D

Do góry