reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Kradz ja mam wzór zygzak ;) mam nadzieję, że dobrze będzie Ci się spało. Właśnie się na swojej ułożyłam przed telewizorem.
Micela to kremówka ;)) mniam..

reklama
Dziewczynki ja się żegnam i idę leżakować :) za dużo emocji jak na jeden dzień a do tego hormony szaleją i co chwilę chce mi się płakać tak ooo :):) Trzymam kciuki za najbliższe wizyty i miłej nocki życzymy :)

Sealpup, Zarunia, gratuluję udanych wizyt:-)

Ana, odpoczywaj dużo, wracaj szybko do zdrowia.

A ja usmażyłam placuszki z jabłkami. Ależ pyszne mi wyszły. Nawet M. wciągnął kilka, a zarzekał sie, że nie przepada i jeść nie będzie, ha, ha.

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz padam chyba z nadmiaru emocji :tak:
zarunia gratuluję udanej wizyty.
U mnie bardzo podobnie, dzidzia ma 6 cm, przezierność 1,4, krew pobrana i teraz ponad tydzień czekania, ale już się nie stresuję bo wiem że wszystko ok. A z usg wychodzi mi termin ponad tydzień wcześniej. No zobaczymy czy będzie wiosenna czy zimowa dzidzia ;-)
I aż mnie zaskoczył stwierdzeniem że podpatrzył co ma między nóżkami... nie powiedział wprost ale poradził żeby ciuszków po Majeczce się na razie nie pozbywać :-D
Jutro wstawię fotkę. Dobrej nocki i dzięki wszystkim które trzymały kciuki :-)

Witam was dziewczynki gratuluję udanych wizyt :-)

Wy tak piszecie o takich pysznościach a ja borykam się dalej z mdłościami :-( .
Zarunia mam tak jak tu hormony mi tak buzuja od trzech dni , że jak mnie dziś mąż wkurzył to wylam do księżyca prawie dwie godziny. Emocje puściły ale jakoś smutno mi dziś .
Kolorowych snów dziewczynki :-) Buziaczki

reklama
Zarunia I karola322 to ja dolaczam do klubu humorzastych przedwczoraj tez zrobilam dziką awanturę z rykiem na koncu. I to juz nawet nie pamiętam dlaczego. Chyba mi było ogólnie siebie żal I musiałam sobie poplakac.

Do góry