reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

witajcie...trudno za wami nadążyć!!!!może was nadrobię a nie było mnie parę godzin tylko!!!
wczoraj powiedziałam szefowej o ciąży!!!ale mnie zaskoczyła i to pozytywnie..jestem w szoku!!!wszystkim życzę takiej reakcji"góry"a co myśli reszta załogi(23 osoby)to mam w nosie!!!

Laski pomóżcie....jak się wstawia suwaczek?????ja blondi jestem!!!

reklama
micela ja mam identycznie...mnie nawet cycki nie bolą...kawa mi nie smakuje tylko!!!czasami duszno mi się robi,ale nie wiem czy to z powodu ciązy czy pogody!!!!chociaż gin wczoraj potwierdził mi ciążę,ale myśli mam...brr aż strach mówić!!!!

micela nic sie nie martw jest ok... może tak być ze wogóle objawów nie będziesz miała... moje np. zdecydowanie osłabły ??? piersi nie bolą tylko pieką, szczypia, brzuch już znacznie mniej boli i tak się nie stresuję... owszem czasami pobolewa ale nie tak mocno.. :tak:

Dziewczyny... kliknijcie na jakiś suwaczek to odnośnik do stronki na której sobie ustawicie swój suwaczek.... jak już to zrobicie to skopiujcie kod który będziecie miały pod swoim suwaczkiem
Następnie wejdzcie w panel użytkownika .... po prawej stronie będą różne odnośniki musicie kliknąć na EDYTUJ SYGNATURĘ no i tam w okienko wklejacie kod... i gotowe :-)

A jesli nie widzicie suwaczkow to zmiencie ustawienia w Funkcji Forum.

micela Ja tez mam tylko bolace cycki i troche bole brzucha. Wczesniej mialam motylki w brzuchu, ale juz sie uspokoilo. I tez sie martwie, bo podobno w drugiej ciazy brzuch szybciej wyskakuje, a u mnie za duzo nie wyskoczylo, nawet moge zalozyc nadal dosc obcisla sukienke i widac jakbym tylko ciut przytyla. Moze za wiele oczekuje, ale moja kolezanka w pierwszej ciazy juz tak wczesniej musiala kombinowac z ubraniami, no ale ona byla szczuplusienka. Wczoraj troche mnie zemdlilo jak poczulam papierochy od kogos, ale poza tym niewiele objawow... Koniecznie musze zobaczyc serduszko jak najszybciej....

Hejka dziewczyny :-)
Ja tez mam malo objawow nawet czasem piersi malo daja znac o sobie ale spanie meczy w ciagu dnia wiec ok micela wiec spokojnie ;-)
a co do suwaczka to tak jak dziewczyny pisza tylko wklejajcie BBC code ;-)
A moje dziecie wstalo przed 7 dzisiaj.

Cześć dziewczyny,

Tak Wam się troszkę wbiję ale muszę się przywitać, wczoraj na teście ujrzałam dwie kreseczki jutro wizyta u gin. dla potwierdzenia przewidywany termin wg kalkulatora 19.03..... Jestem szczęśliwa ...ale jednocześnie strasznie się boję ( chyba to normalne).

Mam nadzieję że wszystkie przeżyjemy te 9 miesięcy bezproblemowo :)

Zlotko gtatuluje! Widzę że kolejny dzidziuś:-) ja wreszcie się wbilam na bb przez komórkę ale jakoś czarna magia jak na razie. Co do objawów dziewczyny to jako podwójna mama powiem Wam że każda ciąża inna i nie martwcie się ze czegoś nie macie lub macie za ddużo. Mnie z drugą wogóle piersi nie bolały i nic nie było jedynie mdłości pod wieczór męczyły. Z pierwszą cycki bolały straszliwie ale mdłości ZERO, no i senność- okropna senność. Teraz senność, taka ze usypiam na placu zabaw, cycki bolą w wybrane dni i mam żyły widoczne, tak się śmiejemy że moje piersi karmily już ponad cztery lata taśmowo, więc teraz aż się rwą by znowu produkować. O dziwo dzięki dobrym biustonoszom od początku ciąży nie skromnie przyznam że nawet lepsze biz przed macierzyństwem, jakoś tak się ujedrnily. Uczulam Was na staniki bo widziałam skutki oszczędzania na stanikach w czasie karmienia a plastyka dość droga:p dobrze się zaczął dzień mimo że mdli mnie jak tylko się obudziłam:*).

Dzieki dziewczyny skoro wy tez macie podobnie to chyba nie ma sie czym martwic, to bedzie moje pierwsze malenstwo;-)zl0tk0 witaj, gratulacje;-)

reklama
witaj zlotko :-)

Dziołchy wydaje mi się czy większość terminów jest na połowę marca 15-19 ??? nooo jeszcze nas trochę dojdzie na końcówkę:-) ale mam wrażenie że na początek marca bardzo mało mamy mamusiek... Agawa na pewno i kto jeszcze?? A może by tabelkę jakąś stworzyć ? ... taki luźny pomysł :happy:

Do góry