reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Sealap mówicie o wyskakujacych brzuszkach...jak ja bym chciała choć raz mieć duży ciążowy pileczkowy brzuszek, ale pewnie mogę pomarzyć...zawsze wyskakiwal późno, w drugiej ciut wcześniej ale był malutki, przytulna 8 kilo bo cały czas biegalam za starszą córeczką wtedy dwulatka. W pierwszej ciąży wyskoczyl w 7 miesiącu ale z rracji makrosomii Zosi miałam wcześniej wywoływany poród bo Mój brzuch był na granicy możliwości rozciągania, Zosia duża, już wogóle się nie ruszala

reklama
Mi roznie wyliczaja termin te kalkulatory ale najczesciej na 11albo 13 marca :tak:
Lista brzuchatek to dobry pomysl,teraz niech sie zglosi chetna do prowadzenia takiej listy i do dziela ;-)

noja też myślałam o tabelce,ale ja suwaczka nie umiem wprowadzić a gdzie tabelkę!!!!
ja mam termin na 10 marca!!!

czesc dziewczyny!! mi termin wychodzi na 1.03 ale to z tych internetowych kalkulatorow wiec lekarz moze to jakos inaczej wyliczyc, a za tabelka tez jestem za :tak: to kto chetny do prowadzenia jej? kurcze ja sie boje ustawiac tego suwaczka ciazowego jakos... poczekam chyba az to serduszko zobacze...

witamy nowe mamusie :-)

Słuchajcie to ja się wpiszę na liste jako pierwsza, będziecie kopiować i dopisywać siebie.na koniec wyjdzie Nam przecudna tabeleczka :-)
Ktos pytał o spanie na brzuchu........To też moja ulubiona pozycja......jeszcze podkurczałam zawsze jedną nogę...mąż sie zawsze smiał że spię jak żabka :-) Teraz staram się spać na boku, nie chce gnieść brzuszka......dlatego też moze mam zaburzenia snu. No nie wysypiam się :baffled:. Budzę się co godzine.

Lista Marcówek:

MisiaMonisia - termin porodu 15-17 marca

Ostatnia edycja:
MisiaMonisia - termin porodu 15-17 marca

​heven-termin porodu 10 marzec

laski udało mi się nawet skopiować i nawet suwaczek się pojawił...chociaż też się boję...wolałabym po serduszku bijącym.....

Ostatnia edycja:
reklama
Elzbietka witaj i gratulacje ;-)
heven mamy suwaczek ma tym samym etapie ;-)

Taka liste najlepiej stworzyc w osobnym specjalnym watku dziewczyny co by byla przejzysta i latwa do odszukania ;-)

Do góry