reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry i ode mnie :)
Nie było mnie cały weekend, byliśmy na tym weselu kuzynki. Nie nadrobię pewnie tego, co pisałyście niestety...
Dzisiaj zaczyna się kocioł w pracy, wrzesień oznacza duuuuużo pracy, brak czasu wolnego, hale targowe pełne grzybów, pleśni i innych świństw w klimatyzacji... no ale szefostwo mi odpuściło część wyjazdów, jak się dowiedzieli o dzidziusiu.
USG w czwartek, przezierność w piątek... już czekam z niecierpliwością.
Miłego dnia! :-)

reklama
Hej :) nadrobienie ponad tygodniowej nieobecnosci to niemozliwe przy waszym tempie pisania ;). Ja juz po urlopie bylam w Polsce u gin dzidzius piekny 5.8cm a przeziernosc 1.3 :). Fotke wrzuce pozniej dzis i tak idziemy jeszcze do poloznej. Rodze w Polsce. A podroz to koszmar..ciekawe jak na swieta dam rade przyjechac a potem z malenstwem z powrotem

Witam i ja :-)
Córa do przedszkola odprawiona dumna bo do najstarszej grupy teraz chodzi :-)
Mi trochę szkoda że ostatni rok no cóż ale ktoś wymyślił że sześciolatki do szkoły.
Wracam do pracy miłego dnia.

Sealpup ja uzywalam w pl ziaji I nic mnie nie szczypalo wrocilam tu I szczypanie I uplawy wrocily wlasnie po lactacydzie!! To jakies dziadostwo chyba!! Przemylam sie tantum rosa I mi lepiej :) ale swedzenie I szczypanie to byl dramat!!! Gin kazal brac provag.

Hej dziewczyny:-)
Micela, witaj po wypoczynku i gratuluję udanej wizyty:-)
Ana, no to odliczamy dni do czwartku, co?
Sunajka, to zależy wszystko od samego dziecka. Ja z kolei bardzo się cieszę, że wysłałam syna wcześniej do szkoły i swej decyzji nie żałuję, bo Igor dobrze się odnalazł z równolatkami. Klasa jest super, mieli świetną wychowawczynię. Teraz już stary byk, bo poszedł do 4 klasy!

Hej kochane ja też się witam :-)
Sunajka moja gwiazda tez jest dumna ze jest w starszej grupie , poszła dumnie :-) .
A u nas co - staram się ogarnąć mieszkanie ale mdłości mnie do padły i ciężko z tym sprzątaniem :-(.
Miłego dzionka dziewczynki .

Dzień dobry, Dziewczyny!

kradz, nie byłam, bo nikt nie chce ze mną jechać. Ale w sobotę dzwoniła Teściówka i powiedziała, że się wybierzemy, jak przyjadę na wieś. Szkoda, że nie mam z kim się wybrać teraz, bo do domku też by się trochę przydało. A przecież i tak ja lepię pierogi na święta i je transportuję, bo robię takie fajne plecionki, a Teściowa już ma silny reumatyzm w palcach i po operacji kręgosłupa jest.

Oj, humor miałam po prostu masakryczny wczoraj. A dzisiaj od rana mi koszą pod oknem. Ech. I drugi dzień z bólem głowy, a mam randkę z promotorem. Trzymajcie kciuki. :p

Dziewczyny ze starszymi dziećmi - to od dzisiaj spokoju trochę? ;)

No wlasnie jak dzieci w szkole to pewniej luzu wiecej ;). Natalia my chyba idziemy w weekend na grzyby tylko ze w Holandii nie mozna ich zbierac ale jakos sie zakamuflujemy ;))) ale duzo ich bedzie skoro nikt prawie nie zbiera :))

Micela zycze powodzenia zebys wcelowala w termin w Polsce. Ale dlaczego chcesz tam rodzic??? Ja bym stokrotnie wolala na Zachodzie... Dzieki, chyba odstawie lactacyd, myslalam, ze to dobre... Moze po prostu za ostre w ciazy.

Sunajka My chyba mamy dzieci w podobnym wieku? Moj zaczyna zerowke w srode, a zerowka jest juz w szkole. Takze pewnie sobie lezke uronie. :tak:

reklama
Sealpup I tak mam.miec cesarke I tak...miesiac przed porodem musze wziac urlop macierzynski juz tu jest takie prawo...I tak musialabym tu zaplacic za porod w szpitalu bo tylko w domu jest bezplatny..jesli bym miala rodzic naturalnie to bym nie jechala do Polski

Do góry