reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Xenian ja też mam w kółko takie uplawy. Bralam mcmirror na to, ale po fdwóch tygodniach wróciło, teraz biorę lactovaginal i podmywam się i stwierdziłam że widocznie taka moja uroda.

Hej dziewczyny :) widzę, że nie ja jedna zmagam się z infekcjami - masakra jakaś totalna. Ale trochę się boję brać jakieś specyfiki bez konsultacji z lekarzem, chociaż skoro bierzecie lactovaginal to może i ja wypróbuję :)

Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam jakąś infekcję. Nie wiem moze plyn do higieny intymnej mi nie pasuje. Wiadomo że w ciąży wszystko się zmienia. Mam lactacyd ale nam tez AA sensitive spróbuję się przerzucic.

witajcie...ja mam upławy też.....mój gin powiedział,że upławy w czasie ciązy to normalna rzecz...dopóki nie swędzą nie pieką i brzydko nie pachną!!!!ja mam lekko żółtawe!!!!mi zapobiegawczo zapisał PIMAFUCIN czy jakoś tak..juz raz brałam!!!!

z własnego doświadczenia wiem,że upławy są bardzo niebezpieczne(jeżeli to już infekcja)dla dzidzi dlatego ja się boję jak ognia!!!!ja używam szarego mydła i od czasu do czasu chusteczek do higiehy intymnej!!!!

z belli są wkłądki bawełniane i one są delikatne i nie podrażiają...ja bez wkładki nie wyjdę z wc

Cześć Dziewczyny!
Też mam upławy, ale właściwie białe lub przezroczyste, gin powiedział, że takie są normalne. Ciągle używam wkładek właściwie, a płynu używam rossmannowego Facelle sensitive, mnie się wydaje bardzo dobry. Wcześniej miałam Lirene i mi nie służył, zużyłam do włosów. :D A do tego ciągle wracam.
Niewiele będę się dziś odzywać, bo jakiś taki dzień do d... Trochę gorzej się czuję, będę odpoczywać, może mały spacer...
Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Hej dziewczyny ja tez mam ciagle jakias wydzieline, biala czasem nawet sa zoltawe ale nie swedzace oraz bezzapachowe mi gin tez mowil ze q ciazy to norma co jakis czas tylko sprawdza mi ph pochwy i raz bralam globulki natamycyne

Do góry