reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Przejrzalam już posty z wczoraj. Jeden wieczór i znowu ładnych kilka stron.
Ja jestem też z marca- z 22.03. Bobo ma termin 05.03 czyli na urodziny mojej babci, niestety już śp. I z marca i z lutego mam bardzo dużo osób w rodzinie więc zobaczymy komu Nasza Rybka zrobi niespodziankę :)

reklama
Mi waga stanęła na tym co spadło. Penie jeszcze zejdzie, bo znów mnie dorwała porcelana. Nie popuszcza.
Patrycja, ja mam urodziny 24.01 :-) Kuba 7.04, więc miesiąc po obecnym terminie, a mąż 31.03. Dwa uparte baranki.

Młody wyczuł sobotę i spał do 8 :-D zdążyłam gofry zrobić. Może po południu na grzyby się przejdę, noc była ciepła a rano padało :)

kradz, Elżbietka, doskonałe wiadomości! :)

Wczoraj wybrałyśmy się z Babcią, Ciocią i Kuzynką na festiwal światła w Toruniu. Wrzucę Wam zdjęcie na koniec posta.Na zdjęciu jest świetlna iluminacja na ulicy Szerokiej, naprawdę świetna sprawa. ;) No i właściwie dostałam od Cioci fajne wieści - jej znajoma jest bardzo dobrą położną w szpitalu, w którym chcę rodzić, powiedziała, że jak przyjdzie pora, to jej szepnie kilka słów. Bardzo się cieszę, bo wiem, że takie "szepnięcie" po znajomości czasem bardzo dużo robi.
Czekam na mojego Adama, mógłby w końcu przyjechać. No i dziś w końcu finiszuję moje opus vitae. :D
skyway.jpg

Załączniki

• skyway.jpg
    skyway.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 37
Ewa, baranki są uparte wiem po sobie :)

Natalia, faktycznie szepniete slowko czasem bardzo dużo może zdziałać :)
Piękna iluminacja!

Kasikz, bidulku zdrówka życzę!

Karola ja rano śpię jako-tako tak zwykle do 6.40, ale w nocy się budzę po kilka razy i przewracam z boku na bok... musisz w dzień może jakąś drzemkę zrobić? Odpoczywaj bo wszystko musi być dobrze :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Kasikz zdrówka kochana !!!
Kradz elżbietka super gratulację udanych wizyt

My dziś też obudziliśmy się przed 7 ale do 8 poleżakowaliśmy heheheh
Już po śniadanku zabieramy się za porządki,a popołudniem
może skoczymy do Krakowa albo na grilla bo mam straszną ochotę
na camemberta z grila pani doktor Mi pozwoliła:-):rofl2:
Baranka w rodzinie nie mamy będzie pierwszy;-)

Piszę wam od razu bo potem zapomnę. Jeśli któras z was ma zaparcia to pomagają też suszone figi- mają więcej blonnika niż śliwki. Wypróbowalam i działa :thumbup:

reklama
KasikP pozwoliła ci camembert? Ale ma byc jakis specjalny czy moze byc zwykly? Mnie ostatnio na fete wzięło i studiowalam opakowania żeby znalezc z pasteryzowanego mleka. Nawet znalazlam i nawet oryginalna grecja chyba z mieszanki koziego i owczego mleka. Pyszna byla. :) na camembert nawet nie ważyłam się spojrzeć a lubie sery bardzo.

Do góry