reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
KasikP to fakt :) ja o babci zawsze pamiętałam nawet jako mały dzieciak :) to ja bym mogła urodzić 22.03 bo w tym samym dniu urodził się mój bratanek :)

Bachuta dziewczyny mają rację skonsultuj się z innym lekarzem żeby nie oszaleć do 16 września

Patrycja mam identyczne spodnie J

Sofi u Mnie większość wie, że jestem w ciąży. Myślałam że części sama powiem jak się spotkamy na grillu ale moja chrześnica córeczka przyjaciółki wydała Mnie że jestem w ciąży a chciałam się przekonać czy zauważą J

Tak a propo u Mnie coś w życiu jest z datami ja zostałam poczęta w dzień kobiet i wtedy poznałam męża, mój Mąż jest z tego samego dnia co moja Mama, mój przyjaciel co teściowa. My chyba poczęliśmy w 7 rocznicę ślubu
Czy ja się chwaliłam, że dzisiaj spokój bez mdłości cofam niestety, wieczorem dopadły mam nadzieję że przejdą
Jeszcze jutro was odwiedzę i jadę i oby pogoda sprzyjała, dziękuję za życzenia udanego urlopu

Żgutek to u Was z datami faktycznie magia :)
Jesli chodzi o moich znajomych to większośc wie, została niewielka garstka do powiadomienia i czekam tylko dlatego, że nie chcę informowac ich telefonicznie :)

Żgutek u nas też coś jest z tymi datami.
Moja data urodzenia to 23.01, a męża 23.10. Zaręczyliśmy się 3, ślub wzięliśmy 3 (całkiem przypadkowo, bo myśleliśmy o innej dacie, ale tak nam pasowało z salą), pierwszy termin porodu wyznaczono na 3.03. Nawet nasz kotek urodzony jest 3 ;)

Magia liczb :-) no jakby jednak mi się termin z 27 lutego na 8 marca zrobil to kółko by się zamknęło i taki prezent na 13 rocznicę he he

reklama
Nasi znajomi nic nie wiedzą , jutro idziemy na grilla jeśli będę się dobrze czuła wiec pewnie się dowiedzą :-) . A z tymi datami to rzeczywiście jest fajnie . U nas moja mama jest z 4 marca a mąż z 5 marca. Co prawda datę mam na 16 marca ale różnie z tymi terminami porodu , wiec kto wie może będzie niespodzianka:-) . Za to my z Zuzia jesteśmy byczkami a mąż z dzidziusiem będą rybkami wiec super nam się złożyło .

Do góry