reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Bachuta z mojej wiedzy jelita powinny się schować do 12 tygodnia. Będzie dobrze, jeśli chcesz się uspokoić pogadaj z położną albo ginem. Trzymam kciuki.

Natalio, super przepis może też upiekę, co prawda się nie najem, ale rodzinka się ucieszy :-).

Heven chore kobiety. Nie mówię, że należy się jakoś objadać ale żeby głodzić, kobitka w ciąży musi swoje przytyć.

Moje kochanie dziś do mnie, wiesz że maciuś się robi coraz bardziej widoczny.:-)
Ja kupiłam sobie witaminy Pregna plus z kwasami. Z jedzeniem u mnie nie za dobrze, choć nie wymiotuje. Mało jem mięsa, ryb czasem kawałek do obiadu, tak głównie ser, warzywa i owoce. Dziś jak otworzyłam szafkę by małej zrobić deser na słodko to omal nie puściłam pawika, zapach słodyczy mnie tak odrzucił, że hej..
Mam pytanko czy któraś z was mających poród za sobą miała rozejście się spojenia łonowego podczas porodu. Pytam bo ja miałam wczoraj i dziś wydaje mi się, że ból owego spojenia. Tak mniej więcej na wzgórku łonowym.
W pierwszej ciąży nie pamiętam aby mnie tam bolało. W ogóle w tej ciąży zwracam uwagę na byle pierdołę, poprzednia wydaje mi się, że śmignęła i już.

Czesc dziewczyny dlugo mnie bylo. Gratuluje udanych wizyt. Gumi bardzo mi przykro ze tak sie stalo. Bylam dzisiaj na malych zakupach kupilam sobie kolejna pare spodni z H&M. Nie wiem czy sa w polsce czarne rurki z ala skurzanymi nogawkami z przodku.Sa megaa. A a ogolnie to wasi znajomi wiedza juz ze jestescie w ciazy.Pytam bo bede miala odwiedziny o napewno beda chcieli zebym tez cos pila i nie wiem co powiedziec

reklama
Do góry