reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Heven zgadzam się z treścią artykułu, ale ja osobiście potępiam zwłaszcza kobiety które chiuale ( tego psa:-)) kupują sobie do torebki albo żeby pasował do outfitu;-)

Hej dziewczynki :) dopiero znalazłam chwilke, żeby usiąść i Was poczytać - cały dzień na nogach i padam na pyszczek :)
Kobita Julian to fajne imię a Julki to świetne chłopaki :) mam wspaniałaego chrzesniaka o tym imieniu :)
Żgutek baaardzo udanego urlopu i pogody cudownej :)
Z@t duuużo odpoczynku i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :)

Gosia tez tak mam - bol jajnikow w coazy jest normalny.
Ja posprzatalam mieszkanie i tez juz odpoczynek bo jeszcze choroba mi daje ww znaki. Milego weekendu kochane

bachuta... niestety nie mam wiedzy na nurtujący Cię temat... jednak wiem doskonale, co oznacza oczekiwanie w ciąży na kolejną wizytę w celu potwierdzenia/ zaprzeczenia diagnozy... jeśli jesteś bardzo zaniepokojona to może idź na konsultacje do innego lekarza...najlepiej poszukaj takiego, który ma dobry sprzęt.... wiesz do 16 września kupa czasu a mysli pojawiają się w głowie przeróżne... od nadziei po rozpacz i strach... i choć nic złego to nie musi oznaczać to dla własnego komfortu psychicznego może dobrze by było to właśnie skonsultować?
Decyzja oczywiście jest Twoja i Twojego partnera :)... mam szczerą nadzieję, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i martwisz się na zapas :)

Bachuta tak mysle o tobie i wydaje mi sie jak kasik pisze gdyby to byla nieprawidlowosc poinformowalaby ciebie lekarka a tak to glosno nazwala.to co zobaczyla i napewno jest to jeszcze norma!!!to zapowazna choroba (ktora oczywiscie sie operuje -mam kontakt z dziecmi po wytrzewieniu) zeby tak sobie lekarz ogolnikowo powiedzial dlatego mysle ze bedzie dobrze!!!na kolejnej wizycie popytaj czy jelity sa juz na miejscu i nie daj sie zignorowac!!!

Wymyśliłam imię dla dziewczynki! Będzie Basia. Bardzo bym chciała córeczkę... No ale nie ode mnie to zależy;-)

I jest w końcu potrawa, którą jak czuję to mnie aż wykręca z obrzydzenia - jajecznica... Zapach przeokropny...

Heven, czytałam artykuł... Z moim apetytem na wszystko (oprócz jajecznicy) raczej mi to nie grozi. Ale tak poważnie, to zgroza...

Bachuta kochana rurka ma rację idź do innego lekarza żeby to skonsultować zameczysz się do tego 16 września to aż 3 tygodnie. Będziesz spokojniejsza a spokój Tobie i maleństwu wskazany. Ja bym nie wyszła z tamtąd za nim ta ginka by mi wszystkiego nie wytłumaczyła . Słońce po to oni są żeby tłumaczyć , żebyśmy my były spokojnie . Na drugi raz do puki nie wyjaśni twoich wątpliwości to tam siedz i niech wszystko powie.

Ostatnia edycja:
reklama
Zarunia właśnie dostrzegłam że idziemy łeb w łeb patrząc na suwaczki ;-)
Bachuta mi jak lekarka powiedziała że nie widzi serduszka to jeszcze w tym samym dniu byłam u innego lekarza, idź do innego lekarza w poniedziałek i skonsultuj sprawę.
Patrycja gratuluje udanych zakupów :tak:

Do góry