reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

gumi, wszystkie Cię mocno tulimy, naprawdę. Wkrótce dojdziesz do siebie i będziecie mogli się starać znowu. :*

Patrycja, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :)

Madwa, ja już kończę 13 tc, ale jak widziałam gdzieś tam brzuszki mam w tym tygodniu, to od razu stwierdziłam, że ja jednak nie rosnę. :p Dzisiaj oglądałam takie filmiki, pokazujące rośnięcie brzuszka przez 9 mscy. Ojej, z grilla coś bym zjadła, a nie mam się do kogo wepchnąć. Mieszkam w bloku, bez działeczki... Może Teściową namówię, chociaż jadę do nich dopiero po obronie 9.09. Zamówię sobie porządną pogodę. :p W ogóle - skąd jesteś? :)

Ssabrinaa, może spróbuj płukania gardła szałwią albo wodą z solą? Moja Babcia zawsze tak robi. Ja też nie mam apetytu, a niby już powinnyśmy zacząć pochłaniać. Jak to wczoraj stwierdziłam: "Jestem głodna, ale nie chce mi się jeść" :D Kciuki za wizytę, będzie dobrze! &&&&

Anulka, to chyba te zmiany pogody tak działają. Jakby nie mogło być ciągle tak samo. Też dziś jestem jakaś taka zamulona, a tu do biblioteki muszę jechać trochę popracować, także już w ogóle będzie odlot. :p

reklama
Dzisiaj umieram ;( podnioslam paczkę od kuriera i strzeliło mi w kręgosłupie ;( nie moge chodzić wyprostowana ani nic .. W ciazy nie wolno masażów nastawiajacych ? Nie wiem co mam robić , jak tego nie naprawie to będzie gorzej . Wiem bo miałam duże problemy z kręgosłupem i od tego sie zaczynało ;( a fo tego dojdzie jesCze brzuch ...

Hej dziewczynki :) ja dziś obijam się w domku bo kompletnie nie miałam siły wstać rano do pracy i do tego samopoczucie takie sobie.Ale przynajmniej się wyspałam :)
Charlie20 ja też mam problemy z kręgosłupem i jeszcze chwilowo biegam na rehbilitację. Najlepiej skontaktować się z lekarzem i wypytać albo wypróbować kinesiotaping. Mi ortopeda zapowiedział, że w ciązy z miom kręgosłupem będzie tylko gorzej bo to spore obciążenie dlatego po pracy staram się dużo wypoczywac.
Patrycja2301 wesołych imienin życzymy:)

Charlie, biedactwo... Ty to się nacierpisz... Nie wiem, jak z tymi masażami, nigdy się nie interesowałam. :( Jak to mówią... "Jak nie urok, to sraczka". I często się to sprawdza, niestety. :/

Mam chałkę, mam chałkę!!! :D

Gumi przykro mi kochana. Ale niestety los czasami jest dla na nieublagalny. Aktualna ciaza to moja 4 ciaza a mam jedna coreczke. Nie mozna sie poddawac i choc teraz to nie jest dla ciebie pocieszeniem bedZiesz i ty w koncu mama dziusia nie poddawaj sie

Patrycja wszystkiego najlepszego z imienin :-)

Natalia_B wreszcie zjesz chałkę :-)

Mój narzeczony mi niespodziankę zrobił i przyjeżdża już dzisiaj :-) Jutro jedziemy do Łodzi zalatwiać formalności związane ze ślubem.

Dziś na kolację będzie domowa pizza. Mmm pychotka

Pytanie do łodzianek i osób,które często tam bywają. Polećcie mi jakiś sklep z ładnymi sukienkami na ślub cywilny. Niekoniecznie musi to być biała sukienka ale napewno duże rozmiary ;-)

Gumi, tak bardzo mi przykro...

Natalia_B, i mi się wydawało, że nie rosnę, a nawet schudłam 1,5kg o_O Tyle, że spodnie już nie pasują. Nic to, już rozglądam się za legginsami :)
Może nie będziesz musiała długo teściowej namawiać - w końcu kobiecie w ciąży się nie odmawia! ;)
I będę trzymać kciuki za obronę!
Jestem z Mazur, z Giżycka.

Charlie20, wspieram! Miewałam już w przeszłości problemy z kręgosłupem i sama się boję, jak to będzie z większym brzuchem. Niestety, moja praca nie sprzyja plecom - typowo biurowa. Wiem, że powinnam ćwiczyć, spacerować ale po pracy padam na łóżko i nie mam już na nic sił do końca dnia... Dobrze, że od czasu do czasu pojawi się koleżanka i wyciągnie mnie na spacer po mieście :)

Gumi... odzywaj się kiedy tylko chcesz i z czym chcesz... nam wszystkim jest bardzo przykro z powodu Twojej straty... jesteśmy z Tobą całym sercem i mam nadzieję, że niedługo znów będziesz cieszyć się nową ciążą. Tego Ci wszystkie życzymy.

Patrycja, najlepszego!

Natalia, cała chałka dla Ciebie:-) Smacznego. Fajnie jest zaspokajać swoje zachcianki:-)

Charlie, bardzo Ci współczuję, jakoś strasznie dużo dolegliwości się na Ciebie uwzięło...

reklama
Gumi, bardzo mi przykro i trzymam kciuki za lepsze jutro.

Patrycja, spełnienia marzeń z okazji imienin.

Charlie, współczuję z tym kręgosłupem, miałam w czerwcu taką akcję że coś strzyknęło i pół dnia trzymało, dopiero w kolejce na izbie przyjęć po wzięciu przeciwbólowych leków jakoś trochę przeszło i też boję się o kręgosłup w ciąży, zwłaszcza , że w poniedziałek wracam do pracy, bardzo siedzącej, biurowej.

Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was na genetycznym USG miała też robiony test PAAPA?
Wczoraj na wizycie lekarz kazał zrobić , mimo że USG wyszło ok. Czekam na wyniki za tydzień. I znowu tydzień stresu.

Do góry