reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach trzymam kciuki za sofi.i elzbietkr!bedzie dobrze!dajcie znac co z tym progesteronem bo z checia bym juz go nie brala,,,,bleeee mecza mnie juz te leki....a wizyta dopero za 9dni...

Czesc. znowu pare dni mnie nie bylo i taka produkcja :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Żgutek, Zarunia ja tez jestem z Wrocławia.

z@t gratuluje prawdopodobnej corci.. szybko Ci gin sprobowal okreslic plec,,,

Ja ide dopiero w przyszlym tyg do gina na wizyte i wtedy tez bedzie robiona przeziernosc.. myslalam ze jest to obowiazkowe badania a niektore z Was pisza ze musza sie umawiac na oddzielna wizyte...co lekarz to inne praktyki widze...

Pogoda do bani nic sie nie chce.

Milego dnia mimo wszystko zycze :)

Sie witam rankiem ja ciag dalszy pracy z chorym przesszkolakiem na glowie. Mam nadzieje ze sie nie zaraze;)
A pogoda fuu... Kurczaki az nic sie nie chce. Ja niby nie mam strasznych mdlosci ale sa dni jak ten kiedy boje sie wstac

Hej;-)
Z@t gratulację !!!! Jak dobrze kojarzę to chyba druga przypuszczalna dziewczynka po usg genetycznym na makóweczkach:-)
Ewa&Kubuś kochana Tobie również gratulacje udanej wizyty;-)
Anulka_ Marcowa no ja właśnie mam takie pulsowanie, skurcze w dole brzuch od kilku dni i nie wiem o co kaman...
Sofi &&& za wizytę:tak:
Kobita ja tak mam myślę jak to będzie i co to będzie i czy damy rade i w ogóle..Bardzo chcieliśmy dziecko a ja odkąd się dowiedziałam o Ciąży boję się tego wszystkiego co będzie..
Ja też mam pokoik dla maluszka pomalowany i stoi tam teraz duże łóżko metalowe jednoosobowe siostra się pozbywała więc wzięłam bo na początek będzie jak znalazł, będę mogła spać z maluszkiem i mieć go pod kontrolą, mamy też łóżeczko stare do odnowienia, musimy tylko dokupić materacyk i 2 komódki, a że mieszkamy na poddaszu to mam nie wiele pola do manewru bo u maluszka są mega skosy więc wszystko musi być na wymiar. Dlatego już zaczynamy poszukiwania.
Buziaki marcóweczki !!!;-)

KasikP łącze sie z Tobą w bólu bo też posiadam nieszczesne skosy w mieszkaniu i trzeba sie niezle nagimnastykowac aby pokoje jakos wygladaly.. poza tym skosy niestety pomniejszaja mieszkanie :((Drugi raz juz sie bym nie zdecydowala na mieszkanie ze skosami...

Cześć, Dziewczyny! :)
z@t, jak fajnie, że już wiesz, że będzie dziewczynka. U nas Adam wyczuwa dziewuszkę, ja chłopczyka i robimy zakłady. :-)
Ewa, świetnie, że wszystko w porządku! :tak:
Charlie, doskonale, że już lepiej się czujesz. Ważne, że lekarze Cię uspokoili. Wypoczywaj :tak:
&&& za dzisiejsze wizyty!
Jeny, wczoraj wieczorem było nam tak zimno, że z babcią pod kocem siedziałyśmy i oglądałyśmy programy o gotowaniu. :p Słyszałam, że dobry film to "Gwiazd naszych wina", no i jeszcze raz chyba obejrzę "Pamiętnik pozytywnego myślenia", bardzo mi się podobał. No tak, ale jeszcze kilka podrozdziałów do napisania, od wtorku legalnie się obijam.
Wczoraj dołączyłam do słomianych wdówek, zostałam sama w Toruniu i nie mogłam zasnąć. :p
Jutro wizyta, mam nadzieję, że wszystko w porządku.
Przydałoby się już kupić kilka sztuk ubrań na jesień, zimno jak diabli, a wczoraj przymierzyłam jedne z moich ulubionych spodni, które były trochę luźne. A tu niespodzianka, 5 cm do zapięcia. :D
Życzę miłego dnia! Zmarzluchy, grzejcie się! :)

reklama
Do góry