reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Jutro napiszę do admina o zamkniecie tego wątku z usg naszych dzieci, podam niki wszystkich z listy marcóweczek

Ewa, bardzo się cieszę! :)

Elżbietka, w takim razie obie czekamy i odliczamy dni do piątku :)

Sunajka, muszę w takim razie zapamiętać ta datę :)

Z@t, metraż owszem super, jednak przyciągający się remont sprawia, że nadal mieszkamy "na budowie". Historia przyczyn takiego stanu rzeczy jest materiałem na opowieśc na długie jesienne i zimowe wieczory które nas czekają :) Na szczęście rolę się odwróciły i teraz to my wykańczamy dom, a nie on nas. I co najważniejsze skończymy zanim zamieszka tu Didziulka :)

Sunajka897 - tak , juz o wiele lepiej :)
Jedyne co zaczelo mi doskwierac teraz to zeby :( przegapilam wizyte bo bylam w szpitalu, eh:(

A tak odnosnie tarczycy to bylam dzis u lekarza i stwierdzil ze niedoczynnosc jest mala i kazal brac te tabletki przepisane od gina euthyrox (czy jakos tak) i dodatkowo jutro musze wykupic jod dla dziecka , na recepte :)
Mówil ze bedzie dobrze, jestem mloda i ta tarczyca jest nieznacznie jedynie poza norma:)

A tak nawiasem to myslalam ze tylko mi jest tak zimnoo , spie pod trzema kocami w dlugich spodniach i swetrze i skarpetach :p Brr a na dworzu jak zimno..

Hej witam z rana! wczoraj przylecialam do domku ale niestety jestem sama i trochę mi smutno. Byle do soboty i chlopaki wracają. :)

Elzbietka ja biore duphaston. Ale tylko do jutra (12 tydz). Juz sie nie moge doczekać bo to po nim głównie czuje sie źle! Właśnie tez się boję nagle odstawić ale podobno można tak mi gin powiedziala. Daj znać co tobie powie!

Anulka ja to rozumiem! Kocham swojego synka nad życie ale lepiej spelniam się w pracy. Nie kazdy musi byc typem matki polki. :) Ale teraz znowu czuję ze muszę za pracą zatesknic. Zobaczymy kto za kim bardziej. ;)

Co do kawy to ja sobie w Polsce na jedną z mleczkiem pozwolilam. Bez przesady. Byle nie mocna i nie wiadomo ile dziennie. Normalnie jednak nie mam ochoty.

Iman mnie jest teraz często zimno ale może to po prostu jesien?

Xenian no ja dziękuje za pogodę w UK. Wczoraj jak wracalam z lotniska to wiecej niz 70mph sie nawet nie dalo jechac tak lało. Bank holiday special! :)
W domu na szczęście cieplo bo bym ogrzewanie puściła.

No i doczytalam wszystko i zadzwonil mi budzik do roboty. Mam dylemat w co sie ubrac bo bylam 2 tygodnie na urlopie i teraz to juz naprawdę widac ze jestem w ciazy. Mysle czy kryc sie w tunice dalej czy założyć obcisła koszulke z napisem I love my bump (kocham moj brzuszek) i czekać na reakcje. Sasiadka wczoraj jak jej powiedzialam od razu sie usmiecjnela i powiedziala że właśnie miala pytac bo wygladam kwitnaco. Nawet cera mi sie tak poprawila że sama jestem w szoku. Dobra idę pod prysznic.

Milego dnia! :)

Hej dziewczyny dzisiaj termin u lekarz. 4tygodnie czekalam zeby zobaczyc moje malenstwo mam nadzieje ze wszytko wporzadku i dobrze sie u mnie w brzuszku rozwija. To juz 10 tydzien

reklama
Ewa cieszę się ogromnie że wizyta udana z resztą trzymamy się tego, że wszystkie mają być udane i nie ma innej opcji i luty, marzec czeka nas porodówka.

Anulka ja już mam taką chęć ćwiczyć mam swoje ulubione ćwiczenia takie 8minut buns, abs .., brzuszka to nie poćwiczę ale pupa nóżki wymagają no i wzmocnienie kręgosłupa.
Mama mi mówiła, że w tym okresie ciąży jakim jestem będę miała wrażenie w brzuchu jakby bulgotała woda i rzeczywiście takie fajne uczucie.

Charlie dobrze że już z Tobą lepiej, każda się z Nas tutaj o Ciebie martwiła trzymam kciuki żeby wszystko się układało jak najlepiej.

Sofi trzymam kciuki za wizytę

Buziaki miłego dnia Marcóweczki kochane

Do góry