reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Żgutek, to jestesmy w tym samym dniu. Moja Kluska troche podrosla od ostatniego USG i mam termin przesunięty na 01 marca, ale 03 marca mi sie podoba bardziej, wiec go zostawiam:))

Zgutek , Zarunia, ja tez jestem z Dolnego Śląska z Wrocławia. Moze za jakiś czas sie na soczek umówimy w Magnolii, żeby sie poznać! Potem na porodowce bedzie łatwiej. :tak:

Dziewczyny jestem jak najbardziej za spotkaniem na soczek zgadamy się kiedyś co do terminu

Sealpup Ana89 ma racje dobra muzyka, dobra książka albo dobry film, dla Mnie jeszcze ulubiona kapiel teraz w nieco ochłodzonej wodzie

Sofi jak najbardziej szalejemy chociaż teraz niestety już nie codziennie bo ja czasem się źle coś czuję , tak jak pisze Natalia doznania jeszcze lepsze J

Iman ale ci dobrze na hamaku się wylegiwać super :-)

Xenian no tak taki mały człowiek robi wrażenie, cieszę się że wszystko dobrze na badaniach u Ciebie

Kobita no jasne , że pamięta ja ostatnio nawet cytowałam tekst po Twoim badaniu bo co nieco niby ukazalo się miedzy nogami a ze chciałabym bardzo dziewczynke to się smieje ze przerosnieta lechtaczka he he

Ja dzisiaj rozpoczynam 13 tydzien ciąży jupii i z tej okazji dzisiaj sobie dogodzilam ubraniowo kupilam sobie w Tani armani spodnie dzinsowe hm mama w super stanie hmprod.jpg
i drugie tez hm mama znalazłam identyczne na tablicy żeby wam pokazać
Archiwalne: H&M mama rurki 36 spodnie ciążowe len lniane bawełniany pas Poznań Nowe Miasto • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Obie pary kosztowały Mnie majątek całe 40 zł he he.
Kupilam tez w HM Mama leginnsy ciazowe :-)
Pozdrawiam

Załączniki

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 35
Iman85 miałam ten sam problem :) ja mam 10 tydzień i 2 dzień i apka pokazuje mi też 11 tydzień :) i to jest tak, że jak przekroczysz 10 tydzień to liczy się już jako rozpoczęty 11 tydzień :) Ja sugeruję się tym co mówi lekarz i sprawdzam rozwój mojego dziecka na 10 tydzień :)
Żgutek dobry zakup :) ja ostatnio mierzyłam te spodnie w hm ale kurcze jakos nie mogę się przekonać do rurek i szukam z szerszymi nogawkami :)

Ostatnia edycja:
Ja bardzo lubie rurki mam nadzieję jednak że nogi nie zaczną puchnąć bo kiepsko by było w ogole dzisiaj sobie troche rzeczy poogladałam dla dzidziusia ale narazie poglodowo :-)

Dzięki Elżbietka :) czyli mamy się sugerować 11 tygodniem ?? trochę się już w tym gubię :)
Żgutek ja też już rozglądam się za niektórymi rzeczami i pomału chcemy co nieco kompletować, żeby potem było lżej :) ale z ciuszkami się jeszcze wstrzymuję chociaz łatwo mi to nie przychodzi :)

Mnie już ciężko było w dzinsach cisna lekko więc czas był najwyższy.

Szykuje się wlaśnie na grilla buu kiełbaska i karczek bez piwka :-) da sie przeżyć he he
Pozdrawiam do jutra

Iman85, ja mam ślubną na sprzedaż! :D
Xenian, wspaniale! Słyszałam, że Dzidziuśki są tak aktywne w trakcie usg, bo za bardzo tego nie lubią. Ale to mówiła moja "wszystkowiedząca" Teściowa, która mnie wkurza ostatnio tym. No ale w nosie.
Kobita, super, że wyjazd się udał! Powiem Ci tak - Dziewczyny, które miały wizyty - wszystkie udane, Bobaski zdrowiutkie, mój największy. :p Brzuchy nam rosną, część już nie narzeka na objawy. W sumie tyle. :)

reklama
Do góry