reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

kasikZ wiem właśnie dlatego tak się stresuję, ale mam nadzieje, że mój gin wie co robi...

sofi...w tej ciąży to mam ochotę non stop...a doznania jak nigdy przedtem...chociaż tak do 7tc miałam lekkie skurcze/pobolewanie brzucha do kilku godzin po...więc raczej unikałam, ale w mojej pierwszej ciąży prawie się nie kochaliśmy z różnych przyczyn wynikających z fizjologii i psychiki też..

reklama
Sofi89 my też się nie powstrzymujemy jedynie trochę bardziej uważamy bo czasem włączają mi się lęki o dziecko :) ale jak widać po badanich wszystko jest ok :)

Cześć dziewczyny.

Leżę sobie na hamaku i łapię ostatnie promienie słońca. Oczywiście dzidziuś jest zakryty :-)

Dziś na obiad rosołek mojej babci :-)

Powiedzcie mi czy te genetyczne badania to zleca ginekolog czy na własną rękę trzeba je załatwić.

sofi89 my z narzeczonym nie widzieliśmy się już prawie miesiąc także jak przyjedzie to na pewno coś będzie :p Co do Twoich obaw to niestety nie wiem nic na ten temat.

Jeszcze trochę i ja będę miała usg robione :-)

Iman85 to widze, że z Ciebie taka słomiana wdowa jak i ze mnie :):) ze swoim M widze się kilka dni w miesiącu.......ej w ogóle to zazdroszę hamaka :):) i rosołku babci - mniam :):) co do badań to zleca je ginekolog ale ja upomniałam się o nie sama :)

zarunia ja będę słomianą wdową do lipca 2016 roku. Wtedy Mu się kontrakt kończy. Także tak naprawdę sama będę wychowywała dziecko. Ale jakoś dam radę

A Ty do kiedy będziesz słomianą wdową?

Muszę sobie kupić sukienkę na ślub cywilny. Za dużo czasu nie zostało.

Iman85 u mnie jest o tyle skomplikowane, że mój M mieszka na stałe w UK a ja w PL :) na razie nie możemy się zdecydować kto do kogo zjedzie aczkolwiek to ja prawdopodobnie będę się musiała przeprowadzić :) ale jeszcze nie wiemy kiedy więc na razie też jestem sama z ciążą a potem z maleństwem :) Ale damy radę bo jak nie my to kto :):) Ja własnie też muszę się wybrać na zakupy też po sukienkę bo za dwa tygodnie mamy wesele (nie swoje) a dziś muszę zebrać siły na szalony wieczór panieński :) A Ty kiedy masz ślub?? bo rozumiem, że to na swój musisz zakupić sukienke ??:)

reklama
Żgutek, to jestesmy w tym samym dniu. Moja Kluska troche podrosla od ostatniego USG i mam termin przesunięty na 01 marca, ale 03 marca mi sie podoba bardziej, wiec go zostawiam:))

Zgutek , Zarunia, ja tez jestem z Dolnego Śląska z Wrocławia. Moze za jakiś czas sie na soczek umówimy w Magnolii, żeby sie poznać! Potem na porodowce bedzie łatwiej. :tak:

Do góry