reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Kurczę, mam jakiś problem z ciepłotą ciała. W ciągu dnia jest ok, ale jak przyjdzie wieczór, po 20-tej to opatulam się jak eskimos. Ciepłe dresy, skarpetki, okutana kocem i tak mogę dopiero usiąść i film obejrzeć z M, który ma ze mnie ubaw, bo sam w krótkim rękawku siedzi...

reklama
Hihi ja tez rozmaite herbatki popijam a potem co 5 minut do kibelka ;) Jak ogladamy film z mezem to on szalu dostaje bo co chwile musi pauzowac z powodu siku ;)

Natalia....tak do gina chodzę w Toruniu.......z pierwszą ciążą jeździłam do Lipna i tam planowałam rodzic. Ale po tym jak mnie potraktował po poronieniu lekarz który mnie prowadził.......smiem twierdzic ze jest tam jak we Włocławku (wiele sie słyszało w tv na ten temat).

Będę rodzić na Bielanach.........nie mam zamiaru już nic szukać. Zastanawiam sie tylko nad prywatną położną. Ale zobaczymy;-)

witam się wieczorowo....jestem po ataku bólu głowy..3 dniowym....aż szkoda tego opisywać..

teraz wieczorem coś brzuch mnie pobolewa:crazy::crazy::crazy:

Dziewczynki jestem już po wizycie. Wszystko ok, serduszko pięknie bije i dzidzia ma już 3,71 cm :-)
Tak że w sam raz na 10 tydzień. Dziękuję trzymającym kciuki! :tak:
Wyniki mam ok, tylko ten jeden wynik glukozy jest niepokojący i gin kazał mi dla pewności sprawdzić i zrobić test obciążenia glukozą. Mam nadzieję że to jednak nie cukrzyca :szok: bo się trochę przeraziłam.
A 2 września mam badania prenatalne. Robię je ze względu na wiek... Czy któraś też je robi?

reklama
Callinka, u nas jest identycznie! :D
MisiaMonisia, a kto jest Twoim lekarzem? Ja chodzę do Mizarewicza i głównie ze względu na to chcę rodzić w Chełmży. Nasłuchałam się za dużo o traktowaniu dziewczyn od niego na Bielanach, że to głowa mała. I po prostu boję się rodzić w Toruniu. Wiadomo, że różne są dyżury, ale słyszałam o lekarzu, który wręcz rozrywa kobiety, o położnych, które obśmiewają pierworódki... I po prostu stwierdziliśmy, że nie na Bielanach, bo mój Adam by jeszcze kogoś rozwalił i Bobo by nie miał Taty -> cytat.
heven, też cierpię ostatnie kilka dni... Spróbuj nasmarować głowę Amolem albo czymś podobnym, mnie pomaga chociaż trochę, na tyle, że mogę działać.
agamaja, ​to super wieści, bardzo się cieszę! :)

Do góry