reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Callinka pewnie,że dam znać... i ty też daj znać!!!!

tak się boję,że może być coś nie tak...chociaż ie dopuszczam takich myśli do siebie...ale po ostatnich moich przeżyciach..to ehhhh:crazy:

reklama
My też chcemy zaczekać do poznania płci Dzieciątka z zakupami, no chyba, że ktoś nam coś da, albo to będą rzeczy takie podstawowe, w stylu kocyków, pościeli, fajnie byłoby też dostać je jakoś okazyjnie, już ogarnęłam co lepsze sklepy :)

Witajcie, miałam problemy z internetem bo kombinuja cos z LTE i wieczne problemy. Na forum to juz najwiekszy problem byl, zeby sie wbić, ale dzis sie udało <jupi>.
Niestety przez to nie doczytalam tych stron by byc na biezaco. U mnie mdłości już minęły całkowicie i nie tęsknie za nimi :D Ostatnio wzieło mnie na słodkie, wiec totalna odmiana :) Jutro mam weselicho a w niedziele wybije mi 23 lata :) Już jako przyszła mamuśka <dumna>:)
Kupiłam sukienke dziś- z myślą o tym, że będzie akurat większa na ciążę- pikowana z wstawkami skórzanymi, całkiem elegancka. Okazało się jednak, że cycki ledwo mieszczę- na szczescie material rozsciagliwy i jak wejdę i czuje sie calkiem swobodnie. Sukienka na styk i jeszcze mi dzis mąż przywalił tekstem " a niedawno było S". No to już o rozmiar sukienki wiekszy- tego sie nie spodziewałam. Natomiast sukienka okazała sie idealna na jutrzejsze wesele :) Manikiurzystka powiedziała, że kwitnę, więc pewnie będzie chłopak. :) Ja wciąż czuję sie jak szara myszka, chociaz brzuszek rosnie i juz widać konret! Pierwszy raz w życiu użyłam balsamu brązującego, ale przy mojej ciemnej karnacji teraz wydała sie skóra blada i pozbawiona blasku. Na weselu musi byc sexy Mama!

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie,
załuje, ze nie moge czesto sie udzielać, ale mam nadzieje, ze niedlugo skonczą te eksperymenty wrr.

hej dziewczyny dawno mnie nie było, ale już jestem :)

U mnie wszystko ok, dolegliwości I trymestru mijają :-) za to trudności w odychaniu i sporadyczna zgaga już daja o sobie znać

Nie odniosę się, bo tyle nasmarowałyście ze nie da się was nadrobić, ale postaram się być teraz na bierząco :)

Rurka, brakowało nam ciebie:-)

Agamaja, Zarunia, wy ma cie 2-go, a ja 4 prenatalne, wiekowe, ha, ha. 4-go ma też chyba Ana. Więc początek września będzie wizytowy;-)
Agamaja, gratuluję udanej wizyty:-)

Ja na zakupy ruszę pewnie jesienią albo zimą. W sklepach wyprzedaże, więc można się wtedy pokręcić.

Oj dziś mnie wzięło na barszcz ukraiński...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry