reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Nigdy nie miałam problemów z tarczycą ;( Eh tak to jest w ciazy ;( ciagle zmartwienia ;(
A jeszcze dostałam czopki od gina na mdłości i pisze w ulotce ze nie stosować w ciazy , chyba ze zdrowie matki ważniejsze od zdrowia płodu ;( nie wiem czy to brać ...

reklama
Heven, super wieści, bardzo fajnie, że wszystko w porzo.
Natalia _B, powodzonka na upragnionej wizycie:-)

Charlie, tak sobie myślę, że skoro sam gin ci przepisał te czopki, to raczej wie, co robi. Wiesz, w ulotkach zawsze opisane jest czarnowidztwo, bo muszą to zamieszczać. Ale nie dziwię ci się, że masz wątpliwości... Przepraszam, ale nie wiem, co ci doradzić... Bardzo ci współczuję tych wszystkich przeżyć. A żołądka nie obciążaj po takich przejściach. A jak pęcherz, przeszło trochę po antybiotyku?

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo. Koncowka wakacji to niestety ciezki czas ;) ilosc rzeczy do zrobienia przed wrzesniem mnie przywalila totalnie.
Ale pamietam o Was codziennie i staram sie czytac co piszecie.
Od wrzesnia bedzie luzniej i bede miala komputer wiec obiecuje poprawe.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, badania :)

Sama jestem po pierwszym usg, genetyczne 4 wrzesnia. Wyszla mi jakas anemia ale reszta calkiem ok. Nawet moja cukrzyca jakos nie zrobila poplochu w badaniach.
Caluje wszystkie mocno

Ja sama sobie współczuje , bo tak to ja sie jeszcze nie czułam ;( ale cieszę sie ze moge tu sie wygadać i jest mi naprawde lepiej kiedy wiem ze ktos mnie wysłucha ! Naprawde to forum to skarb na czas ciazy ! Tym bardziej ze wiem ze jestem panikara , jeszcze nie moge spać bo moja mała suczka dostała cieczke i psy wyją na osiedlu ;( dzisiejszy dzien zaliczam do męczących , strasznych i nie miłych ;( zjadlam rano kubek owsianki , kwas foliowy , jogurt naturalny , kinder bueno , ogórki kiszone i 3 kawałki chleba ... To mało ? Nie moge nic więcej ani nic pełnowartościowego ani mięsa to juz wogole ;(

Pomidorówkowo widzę że was też ciągnie do pomidorów Mnie niesamowicie wypijam multum soku pomidorowego
Anulka super ze wyniki dobre
Heven świetne wieści J
Charlie zdrówka
Pozostałym Choraskom też zdrowia
Życzę dobrej nocy bo ja dzisiaj totalny brak sił cały dzień jakby ktoś wyjął wtyczkę z energią

Charlie tsh moze byc podwyzszone od hcg. Czesto tak jest w ciazy. Z reszta Twoj wynik nie jest zly... wg mojego laboratorium wrecz w normie. Zeby sie upewnic ze ok zrob th3 i 4.

No to witam jako pierwsza z samedo rana. Obudziłam się o 5-tej i koniec snu... A budzik dopiero o 6-tej ma dzwonić... Ech...

Żgutek, mi energia powoli wraca. Od dwóch dni ćwiczę trochę i to też fajnie pobudza i rozbudza. Widzę, że u mnie senność, ospałość i ogólnie nic nie chcenie powoli przechodzi. Mam w planach w weekend wysprzątać dom!

Miłego dnia wam życzę i zdrówka wszystkim chorującym, i tym z katarem i tym z mdłościami...

Dzieje dobry!

Anulka, ja się ostatnio przewalam z boku na bok i co chwila budzę w nocy. A dziś już nie śpię od 6.15, budzik dopiero teraz dzwoni. Potem w pracy będę ziewac pół dnia ehh.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! &&& :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Anulka piękne ciuszki wypatrzyłaś:tak:
Natalia doczekałaś się:-) &&&&& za wizytę i czekamy na relacje :tak:
Heven piękny dzidziuś gratulację udanej wizyty ;-)
Charlie biedna Ty Nasza trzymaj się i nie daj się !!!! Oby Ci już odpuściły te okropne dolegliwości !! Co do czopków to myślę że lakarz wiedział co przepisuję i na pewno nie zaszkodzi maleństwu.
Kto dziś jeszcze wizytuje???;-)
Ja wczoraj miałam przypływ energii wzięłam się za sprzątanie i cały dzień Mi zleciał:-)

reklama
Do góry