reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Charlie, piękna dzidzia! Teraz wypoczywaj dużo i zdrowiej!:tak:

Ja się chyba za bardzo ostatnio pochwaliłam, że mi mdłości przechodzą i dzisiaj rano znowu oglądałam z bliska wielkie porcelanowe ucho ehhh :no::no::no:

Witam was jestem nowa na tym watku ale juz troche goszcze na tym forum ;)
w polowie lipca dzien po swoich urodzinach zobaczylam najpiękniejszy prezent jaki moglam sobie wymarzyć II piekne kreseczki...
Teraz jestem w 8+4 tygodniu ciazy i nie wiem co mnie dzis podkusilo ale zrobilam sobie po dobrych dwoch tygodniach test ciazowy paskowy zwykly i posmutnialam bo kreseczka juz nie byla taka wyraźna jak w 6tyg.

Sprawdzala moze któras z was w podobnym okresie test ciazowy??
Jutro mam termin u ginka ale ja juz dostaje białej gorączki...
Przepraszam te was tak z nienacka nawiedzilam :/

Vivenka nie martw sie kazdy test innaczej polazuje a do tego pozniej beta zaczyna juz spadac troche
Ty podobnie do mnie ja mam 8 tc 6 dni ;)
Ja dostalam info z medicover ze wyniki w sumie ok. Wiwc moze ten mocz bedzie do zaakceptowania zobaczymy jutro co moja gin na to.
Jejku jutro wizyta ale mam stracha;) o tego dzidziolka

kasikz dziekuje za odpowiedz ale testy mam takie same. Kupilam paczke z 20testami :/
Na która masz jutro termin u lekarza?
Ja mam na 10.
Widze ze nie tylko ja siedze i się glowkuje i zamarwuam o kropeczke ♡

Moge zapytać co sie stalo z twoja pierwsza ciaza? Ja tez poronilam w 17tyg dlatego teraz strach tez większy :(

Trzymam kciuki za wizytę ;)

reklama
Cześć dziewczyny. Dzisiaj obyło się bez koszmarów. Zrobiłam sobie mały spacerek do sklepu. Zaopatrzyłam się w dużą pomarańczy. Miałam poleżeć na hamaku ale za bardzo wieje i słońca już nie ma.

Idę obejrzeć zdjęcia z działu usg :-)

Do góry