reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny, wesprzyjscie mnie. Czy bolą Was jeszcze na tym etapie brzuch jak na miesiaczke? Mnie od wczoraj pobolewa a dodatkowo pojawił sie żółto - brązowy uplaw... Niby jeden mały i od wczoraj nic więcej ale stresuje sie. Lekarka mówi że te bóle nie są niepokojące ale ciekawa jestem czy też jeszcze je miewacie???

reklama
witajcie.......

wieczorem miałam taki ból żołądka,że musiałam się poprzytulać z porcelaną:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:w niedzielę też mnie bolał,ale wczoraj to już przegięcie

wpadnę wieczorem jak wrócę od gina...teraz na zakupy lecimy

Dzięki dziewczyny jesteście takie kochane !;)
Bachuta nie martw się mnie często boli brzuch , i masz lekkie plemienia i podobno to tez jest normalne w ciazy ;) ja plamien nie miałam wogole ale bóle brzucha tak i to dość mocne ale lekarz mówił ze to normalne w końcu macica sie rozciąga ;) nie martw sie na zapas , buziaki !

Charlie20, dzięki :)
Staram się nie panikować, ale różnie mi wychodzi.. :/ po moich wcześniejszych doswiadczeniach jestem wyczulona...
Zawsze to uspokaja jak się poczyta, ze to się zdarza i inne kobietki też tak mają :)

powiem wam, że powoli wracam do życia i przybywa mi energii. Od wczoraj zaczęłam trochę ćwiczyć i co najważniejsze - chce mi się ćwiczyć. Do tej pory sama myśl o tym powodowała u mnie apatię. Dobrze, idzie ku lepszemu:-)

Same upławy to jeszcze nic dla mnie. Gorzej jak pojawiają się brązowawe, bo obawiam się, że przerodzą się w krwawienie. Ale to już moja panika ;)

reklama
Bachuta, Same bóle to nic niepokojącego, nie dalej jak przedwczoraj też pytałam się dziewczyn, czy nadal je mają bo ja wciąż, odkąd dowiedziałam się o ciąży. Raz pobolewa mniej, raz mocniej, trochę kłują jajniki. Lekarka mnie uspokaja, ze to normalne przy tak szybkim rozroście macicy. Dopiero gdy pojawią się brązowe lub krwawe upławy to trzeba się wybrać po luteinę do gina. Jeśli już ją bierzesz to się nie martw, wszystko będzie ok :)

Do góry