reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Anulka, fajne zakupy. Ją dzisiaj też zaczęłam przeglądać allegro, ale mi internet padł jak na złość. A na komórce nie bardzo wygodnie...

Heven, &&& na jutro!

Uciekam, niech Wam się dzisiaj wszystkim dobrze śpi! Buziaki.

Halo:tak:
produkujecie jak szalone...:-D
Gratulacje udanych wizyt;-)
Kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty i nie stresujcie się kochane będzie dobrze :-)
Ja mam wizyte za 9 dni nawet jeszcze o niej nie myśle bo to tak daleko..za tydzień w poniedziałek idę zrobić pierwsze badania;-)
Też zaraz będę pomykać w ciążowych spodniach..:-) Co zrobić kiedy maleństwo się w brzuszku rozpycha:tak:
Archea dla mnie nie ma dobrych testów..pierwsze testy wyszły mi dopiero 4 dni po terminie @ przy becie ponad 300..
a miałam i te o czułości 10 i 25 i strumieniowe i paskowe i płytkowe- myślę że trzeba próbować;-)

Karola ja cały czas mam ciśnienie około 90/50, czasem nawet 80/50, jestem nisko-ciśnieniowcem. Jeśli u Ciebie to nienormalna sytuacja to może pomyśl o czymś z rana, co podniesie Ci ciśnienie. Mała kawka podobno jedna dziennie to nic złego.
Anulka, jesteś mistrz allegro ;) ja rzadko kupuję ciuchy przez internet bo potem okazuje się, że nawet jeśli pasują to niedobrze na mnie wyglądają albo są niewygodne ... niestety muszę przymierzyć wcześniej i zastanowić się dokładnie, czy to coś dla mnie :)
Dzięki dziewczyny za pomoc z tymi bólami. Ja oprócz lekkich upławów (które podobno są normalną obroną organizmu przed infekcjami) to żadnych plamień nie mam, a bóle nie są nieznośne :) idę spać, najwyższa pora na mnie. Ciekawe, co mi się przyśni :p do jutra

reklama
Karola, Spróbuj jeść ryż z jagodami, albo pić herbate jagodowa. Jagody zatrzymują biegunkę, ale te leśne, czarne. Ewentualnie pomaga te łyżka mąki ziemniaczanej pobita woda, ale tu bym jeszcze doczytała czy to bezpieczne, bo stosowałam przed ciążą i wiem że działa lepiej niż stoperan.

Do góry