reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Kordosia myślę, że nie ma sensu robić tematu zamkniętego na temat wózków, ale oddzielny jak najbardziej - jestem za.
Ja też zapisałam się na warszaty, niestety nie otrzymałam wiadomości zawrotnej i chyba będę musiała tam w poniedziałek zadzwonić.
Warsztaty są bezpłatne. Liczba miejsc ograniczona. Szczegóły na stronie warsztatów Mamo to Ja :)

reklama
Ach zakupy, zakupy :-).
Ja na razie niczego nie kupuję wszystkie niemowlęce rzeczy mam po córce, jest tam dużo uniwersalnych, bo długo nie wiedzieliśmy kto siedzi w brzuszku. Jak będzie chłopak to pewnie coś dokupię, ale trochę czasu mam. Mamy, które mają pierwszego dzidziusia pewnie trudno jest się Wam powstrzymać od zakupów:-). Jak dają wam ciuszki, zabawki bierzcie wszystko na pewno coś się dopasuje, a szczególnie po niemowlaczkach dzieci tak szybko rosną, że rzeczy rzadko są znoszone. A na pewno dużo jeszcze będzie trzeba kupić pieluchy w hurtowych ilościach, czasem mleko jak się nie uda karmić piersią.
A body Kordosia za 2.99 :szok:,

Widziałam na stronce mniej wiecej :) Ciekawa jestem czy Ty Patrycjo i Natalia zapisałyscie sie w Warszawie czy innej miejscowosci? Ja tez sie zapiszę a tu są chyba dwa terminy :) na który sie zapisałyscie, może akurat sie tam spotkamy ! :)

O u nas tez temat imion niby juz wybrane były a tu teraz zmiana miała być Łucja albo julek a teraz myślę o imionach Lidia, Kalina, Halszka lub Liliana a dla chłopca Ignacy, Julian, Szczepan, Oskar .
Denerwuje się bo na jednej wardze sromowej zrobiły mi się krostki takie brodaweczki swedzace na czytałem się o wirusdie HPV i się martweie w poniedziałek będę u lekarza ;(

oooo zakupy Ja się ledwo powstrzymuję żeby czegoś na kupić:) w lidlu mają byc teraz super rzeczy i chyba się skuszę na małe co nieco :) My jestesmy pewni, że bedzie córeczka Liliana i trzymam kciuki żeby tak było bo mamy ogromny problem z imieniem dla chłopca :)

reklama
Do góry