reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
ale laski naprodukowałyście!!!!!!

ja też lubię"rzeczy ze strychu"właśnie znalazłam tam rzeczy po moim synu,który ma 11 lat i znalazłam kombinezon zimowy i tak sobie myślę,że dzidzie w nim odbiorę ze szpitala!!!!!

zazdroszczę wam laski tych zachcianek...tzn tego,że możecie się nimi zadowolić!!!!!ja mam apetyt na słodkie...może dlatego,że nie mogę i mnie ciągnie!!!

ciuszków nie kupuję...mam wszystko po córce a to było ponad rok temu więc są nowe i takie uniwersalne jeżeli chodzi o płeć(te niemowlęce)

we wrześniu w H&M będzie wyprzedaż na ciuszki dziecięce..kupony można drukować sobie z netu...albo iść z tabletem i pokazać przy kasie!!!
ja poczekam z kupowaniem rzeczy dla siebie i przy okazji kupię w h&m coś dla siebie
mam brakuje tylko głębokiego wózka...spacerówkę mam!!!!

co do zapachów to nie trawię teraz w ciąży perfum mojej mamy.....masakra

kradz, ja myślę, że wózek to jeden z najbardziej poważnych i nawet najbardziej kosztownych zakupów. Łatwo popełnić gafę, długo dokonuje sie wyboru, dlatego ja jestem za oddzielnym watkiem o wozkach :) bylam na HITY czy KITY juz zerknąć :)

Sunajka, tak 2,99 i w dotyku były takie, że po podwójnym upraniu będą cudownie miekkie. Jakościowo ok, ale trzeba macać bo 100% bawełna wszedzie piszą a jednak grubbość materiału inna i zupełnie co innego juz jest :)

Z@t nop wlasnie napisałam, że zamknietego nie ma sensu, ale oddzielny jak najbardziej :))) tak- zdecydowanie brzuszki do ogladania w mniejszym gronie ! :p

dzień dobry :-)
My dziś byliśmy na wycieczce w Cieszynie i czeskim Cieszynie ze znajomymi było superrr:-)
Tylko pogoda kratkowana raz słońce raz deszcz chyba już po lecie..:-(
Chłopaki opiły się czeskiego piwka mi tylko zapach pozostał, ale za to jak wciągnęłam pyszną
czosnakową zupkę i bryndzowe haluszki i zaspokoiłam mój apetyt:-D
No dziewczynki co do wózka to ja mile wiedzę rady doświadczonych mam..
bo jest ich tyle że nie wiem co wybrać i na czym się skupić więc wątek fajna sprawa.
Ja wyciągłam wczoraj stare łóżeczko z piwnicy po sobie samej muszę je skręcić wyczyścić i jak
będzie dobre to dokupimy tylko materac;-)

$_85.jpg$_85.jpg

wzięłam zdjecie z aukcji :) plus fotelik do auta parasolka torba osłonka na deszcz itp :) bardzo zwrotny i pompowane koła :)

Załączniki

• $_85.jpg
    $_85.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 44
  • $_85.jpg
    $_85.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 40
ja też jestem jak najbardziej za zamkniętym dla brzuszków....możemy tam nawet wstawiać nasze zdjęcia żeby pokazać jak się zmieniamy przez te miesiące:happy2:

reklama
No niestety nowy kosztuje 3000zł :( my kupiliśmy używany za 800zł, chciałam do tysiąca wydać i się udało :) dlatego tak szybko kupiliśmy bo ceny wahały się od 1200-1500 za używany, a babka się spieszyła, bo w lutym rodzi, a w domu ma 8 miesięcznego synka i kupuje podwójny. Dzięki dziewczyny teściowej średnio się podoba, ale ja taki właśnie chciałam. no i leciutki jak piórko.Mieszkamy na 2 piętrze, więc wniosę go bez problemu.

Do góry