reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Zdjęcie0.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0.jpg
    Zdjęcie0.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 40
Anulka marcowa, super tak pogrzebac w paczkach, czemu by nie przyjąć ;D

Ja na strychu u mojej Mamy mam mnooostwo ubranek dla dziewczynki po mojej chrzesnicy ( ktora jest moja siostra cioteczna i ma teraz 6 lat skonczyc). Mam nawet kilka moich sukienek w idealnym stanie pozostawione na pamiątkę. Zajrzałam tam ostatnio przy okazji, aby zorientować się co jest, wiec mniej wiecej sie orientuje co mozna zabrac :) Chciałabym , aby wyprawka dla dziecka do szpitala była w całości nowa. Te ze strychu rzeczy to sporo jest na wieksze dziecko :) a Wy jaki macie do tego stosunek?:)

Pisałam do Was i mi jak na złość internet padł. Przerzuciłam się na komórkę, ale tu nie lubię pisac :/
Zarunia, też tak mam z zapachami. Nie tylko w sklepie, ale też przy otwieraniu lodówki.

Ja jeszcze nie myślę o imionach ani zakupach, poczekamy z tym trochę przynajmniej aż będziemy znać płeć.

U mnie dzisiaj słabo, bez mdłości za to problem z brzuchem, kupiłam espumisan oby pomógł.

Cześć wszystkim.

Dziś dzień mi minął bez mdłości. Ciekawe jak będzie jutro. Za chwilę muszę wziąć kolejną porcje luteiny.

Jeżeli chodzi o imiona to mamy po kilka wariantów.Mój narzeczony jest pewien,że to będzie chłopak. Zobaczymy czy to przeczucie się sprawdzi ;-)

Kordosia, ją myślę że fajnie mieć takie zaprzyjaźnione mamy, które podrzuca ciuszki. Wiadomo, zę maluchy rosna szybko i dość często okazuje się że ubranka zostają nie ubrane ani razu.

Kordosia, ale fajne zakupy zrobiłaś. :) My już też troszkę podostawaliśmy, ale tak jak piszesz - do szpitala chciałabym nowe. Tego przecież nie jest dużo, można polować na wyprzedażach i w jakichś tańszych sklepach. Słyszałam, że Tesco ma fajne ciuszki dla niemowląt, ale u mnie nie ma takiego dużego Tesco, szkoda.

A, Dziewczyny. Zapisałam się na te warsztaty z Mamo To Ja. :)

Dziewczyny mamy już uprawnienia moderatorskie. Zapoznaję się z panelem i niedługo biorę się do roboty;)
Jeżeli chcecie stworzyć jakiś temat zamknięty, dajcie mi znać.

reklama
No ja np. mam otrzymać drewniane łóżeczko od siostry ciotecznej męża, wiec bardzo sie ucieszylismy z tego zakupu mniej :)
Natalia te rzeczy doslownie po 2,99 a kolorki chyba unisex :) A te warsztaty w Warszawie? Na jakiej zasadzie? są tworzone jakies kilka grup w roznych terminach/ płatne? :)

Patrycja, nie wiem czy to sens robić temat zamknięty w kwestii wózka, ale fajnie gdyby taki temat powstał oddzielnie. Zawsze mozna cos dodac w razie trafienia na idealny wozek, porownywać i mozna wrocic do tematu w zaleznosci od tego kiedy mamy zabrac sie za taki zakup :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry