reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

He he żebyś wiedziała że zapewne duży brzuch to jak my wszystkie chyba mamy z nie funkcjonujacych jelit.
Mam nadzieję że czas zleci i zobaczę całkiem sporą fasolkę, czekają Mnie też badania właśnie przezierność karkowa itp
wiec tym bardziej niecierpliwie się na wizytę. Jak będę po dam znać.
Wczoraj wreszcie znazłam suwaczek, jeszcze rozkminiam co tu można podziałać na forum.
Zgodnie z prośbą piszę coś o sobie
Podobnie jak wy spodziewam się pociechy w marcu, konkretnie początek marca, to jest moja pierwsza ciąża i to że jestem 30+ trochę sprawia że się obawiam każdej wizyty ale trzeba myśleć pozytywnie i dobrze że jest forum i taka fajna grupa wsparcia
3 majcie się dziewczyny

reklama
To dobrze że nie jestem sama 30+ :-) bo Mnie to ciągle ktoś pyta co tak późno.
Takie czasy że granica pierwszej ciąży się znacznie przesunęła.
No ja po tej wizycie zdecyduje czy będę robiła prenatalne amniopunkcje itp.
Badania krwi mam juz za sobą i wszystko fajnie wyszlo

Dziewczyny teraz ciąża w wieku 20 z ogonkiem to chyba mniejszość jak patrzę po koleżankach. Większość moich przyjaciółek dopiero teraz rodzi, zachodzi w ciążę by na równą 30 się wstrzelic z pierwszym, a ja taki odmieniec...już trzecie w drodze:-)

Ja pamiętam jak byłam nastolatką to zawsze śmiałam się z mojej mamy że pierwsze dziecko urodziła w wieku 24 lat........zawsze mówiłam ze ja to się szybciej wezmę. Niestety.......życie pisze Nam inne scenariusze. Wtedy jeszcze nie wiedziałam ze będę miała problemy z zajściem w ciążę.
Później już mówiłam że chcę urodzić dziecko najpóźniej w wieku 30 lat. No i tak to zostanę mamusią w wieku 29 lat a mąż tatusiem w wieku 34 lat :-p Troszkę starzy jesteśmy ale cóż........nie dało sie wcześniej ;-)

Zygulek bedzie dobrze!ja rano wstaje brzuch wychodzi lekko poza spojenie lonowe a wieczorem widac jak bym byla w piatym mc:)))
Zet fajnie ze bedIesz miala 3sztuki:)my z mezem tez czujeny ze bedzie 3 chociaz mnie mega przeraza juz 2:)nie jest latwo wychowac dIeci....
30+ nie robcie juz z siebie takich staruszek:)bedziecie/jestescie dojrzalymi mamuskami troszke bardziej niz my:)

reklama
Kobita no nie staruszki to nie :-) ja sie na staruszkę nie czuję ani nie wyglądam
Hehe w sumie żygulek bardziej do Mnie pasuje zwlaszcza od 6 tygodnia

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry