reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczynki :-)
Ja już po wizycie , serduszko bjie , dzidzius ma 22 mm :-)
Dostałam duphaston co prawda w mniejszej dawce bo ginka mi powiedziała , że te migreny mogą byc od luteiny . Hormony wariują i dlatego. I ciesnienie mam troszke za niskie 52/90 a tak to wszystko ok :-). Najważniejsze , ze dzidziuś zdrowy :-). Kolejna wizyta 28.09 i wtedy zbadamy dzidzie od A do Z czyli badanie genetyczne.
Ulżyło mi , że wszystko jest dobrze.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty i życzę miłego dzionka :-).

karola gratulacje udanej wizyty
z@t - u mnie w pierwszej ciąży w karcie ciąży miałam termin porodu z USG i adnotacja że cykl nieregularny. W drugiej ciąży miałam normalny cykl więc termin z @ i obok z USG (2 dni różnicy). Teraz jeszcze nie mam karty ale bedzie pewnie tak jak z Zuzi,a - termin z USG... bo z miesiączki wychodziłby 22 luty! więc miesiąc różnicy :-D

Hej dziewczynki :-)
Ja już po wizycie , serduszko bjie , dzidzius ma 22 mm :-)
Dostałam duphaston co prawda w mniejszej dawce bo ginka mi powiedziała , że te migreny mogą byc od luteiny . Hormony wariują i dlatego. I ciesnienie mam troszke za niskie 52/90 a tak to wszystko ok :-). Najważniejsze , ze dzidziuś zdrowy :-). Kolejna wizyta 28.09 i wtedy zbadamy dzidzie od A do Z czyli badanie genetyczne.
Ulżyło mi , że wszystko jest dobrze.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty i życzę miłego dzionka :-).
Super wiesci!!! :-)

Ja w ciazy tez mialam 2 terminy bobo bylo starsze o 5 dni i urodzilo sie w terminie z USG :-)

Ale mnie dzisiaj w krzyzu boli :baffled:

Hej dziewczynki dziękuję za miłe słowa :-). Naprawdę super się czyta :-) . Mi też z usg wychodzi termin na 14 a z miesiączki na 16 wiec ze miałam miesiączkę regularnie to ginka postanowiła zostać przy terminie z miesiączki . Tak naprawdę to najważniejsze , żeby nasze bąbelki były zdrowe a czy urodzimy tydzień przed czy po to przy 9 misiacach to będzie pikuś :-)

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę, że już widziałyście swoje Dzieciątka! Już skreślam dni do mojego usg, jeszcze niecałe dwa tygodnie. Za dużo! :-)

reklama
Karola super wieści...cieszę się bardzo
Patrycja mam nadzieję,że nas nie zostawisz;-);-);-);-);-);-)

moj termin wg.OM mam na 10 marca a z USG na 14 marca..w poprzedniej ciązy termin miałam na 9 maja a urodziłam 23 kwietnia:-):-)
smażyłam dzisiaj naleśniki...ale śmierdzi w całej chalupie....bleee

Do góry